Ένταση στην τελετή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου - Τι συνέβη με το φέρετρο

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Μια ένταση δημιουργήθηκε στην τελετή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στο σπίτι της στην Παιανία. Την αποκάλυψη σχετικά, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 που ήταν σε ζωντανή σύνδεση με την απεσταλμένη δημοσιογράφο.

Όπως έκανε γνωστό σημειώθηκε ένταση όταν μπήκε το φέρετρο στο σπίτι και ξεκίνησαν οι αντιδράσεις για το φέρετρο της και πότε θα ανοιχθεί κλπ.

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για την ένταση στην τελετή αποχαιρετισμού της Χρονοπούλου

«Δημιουργήθηκε μια ένταση και αυτά είναι καλό να μη συμβαίνουν αυτές τις ώρες. Ουσιαστικά είναι μια μέρα χαράς, έτσι ήθελε να είναι η Μαίρη Χρονοπούλου. Να ντυθούν όλοι με άσπρα και να πάνε να ζήσουν μια ημέρα χαράς. Τώρα, να δημιουργούνται εντάσεις... άνοιξε το φέρετρο, κλείσε το φέρετρο, βγες εσύ έξω, μπες εσύ μέσα... Να λένε κάποιοι συνάδελφοι να βάλουμε μέσα κάμερες. Τι κάμερες να βάλουμε ρε παιδιά; Έλεος! Θέλει και ένα στοπ κάποια στιγμή. Τι να δείξει με την κάμερα δηλαδή; Δεν πρέπει για μένα να υπάρχουν φωτογραφίες σε site ή εφημερίδες με την Μαίρη στο φέρετρο αν την έχουν ξεσκεπάσει. Δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορεί φωτογραφία. Τι θα κερδίσουμε να δείξουμε φωτογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην συνέχεια όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου, μέσα στο σπίτι και όταν άνοιξε το φέρετρο, κατέρρευσε τόσο ο Μάκης Δελαπόρτας και βγήκε έξω ξεσπώντας σε λυγμούς, όσο και η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου που ήταν και εκείνη που την εντόπισε νεκρή - δείτε τις δηλώσεις της.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή

Φίλοι και θαυμαστές αποχαιρετούν την σπουδαία ηθοποιό που άφησε την δική της ιστορία στο χώρο του ελληνικού κινηματογράφου - δείτε εικόνες από την είσοδο του φέρετρου στο σπίτι.

Μαίρη Χρονοπούλου τελετή αποχαιρετισμού
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Μαίρη Χρονοπούλου τελετή αποχαιρετισμού
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Μαίρη Χρονοπούλου τελετή αποχαιρετισμού
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI