Μαίρη Χρονοπούλου: Έφτασε στο σπίτι της μέσα σε λευκό φέρετρο - Οι πρώτες εικόνες από την "γιορτή"

Κατέρρευσε η οικιακή βοηθός της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μόλις έφτασε στο σπίτι της στην Παιανία, η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου μέσα σε λευκό φέρετρο όπως ακριβώς είχε ζητήσει. Φίλοι και θαυμαστές βρίσκονται εκεί και παρακολουθούν το τελευταίο "αντίο".

Το φέρετρο βγήκε από το αυτοκίνητο στον δρόμο και οδηγήθηκε από την είσοδο προς το σπίτι στους ώμους, με δημοσιογράφους και κόσμο να το περικυκλώνουν.

Μάλιστα, με το που έφτασε το φέρετρο της στο σπίτι, η οικιακή της βοηθός κατέρρευσε (δείτε τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα).

Να σημειώσουνε πως πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν δώσει το παρών, ωστόσο, υπάρχουν και ηθοποιοί που δεν θα παρευρεθούν - δείτε εδώ τους δυο συγκεκριμένους που το δήλωσαν στις κάμερες.

Οι πρώτες εικόνες από την τελετή της Μαίρης Χρονοπούλου

Δείτε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Συντετριμμένος ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος (Φωτογραφίες)

Κηδεία Χρονοπούλου
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Κηδεία Χρονοπούλου
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Κηδεία Χρονοπούλου
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Κηδεία Χρονοπούλου
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Οι δηλώσεις συγγενών και φίλων

Τι θα γίνει στην τελετή

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει γιορτή στο σπίτι της στην Παιανία από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 13:30. Στην συνέχεια, η σορός της θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο στη Ριτσώνα, στις 15:30 θα ακολουθήσει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου και τέλος στις 16:25 θα γίνει η παραλαβή της σορού για την καύση της.

Στον κήπο του σπιτιού, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί catering, ενώ σερβιτόροι - όπως έχει γραφτεί - θα προσφέρουν γαρίδες, κρασί και διάφορα γλυκίσματα, ενώ θα ακούγεται και μουσική από τραγούδια που ερμήνευσε η ίδια. Η Μαίρη Χρονοπούλου έτσι είχε αποφασίσει να την αποχαιρετήσει ο κόσμος... Δεν ήθελε να γίνει κηδεία, αλλά μια μεγάλη γιορτή.

Να σημειωθεί πως πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το θάνατο της, έχοντας δημιουργηθεί πολλά ερωτηματικά που έφεραν έρευνες από την ΕΛΑΣ για τα αίτια του. Μάλιστα, η οικιακή της βοηθός - που ήταν και εκείνη που την βρήκε νεκρή - "έσπασε" τη σιωπή της στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνες.