Οι 2 ηθοποιοί που δεν θα παρευρεθούν σίγουρα στο τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου σήμερα 13/10

«Όχι δεν θα πάω γιατί δεν αισθάνομαι τόσο του περιβάλλοντός της για να βρεθώ εκεί»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σήμερα, Παρασκευή 13/10, φίλοι, συγγενείς και γνωστοί ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο της θρυλικής ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου. Η ίδια ως τελευταία επιθυμία, μιας και από πολύ νωρίς είχε προγραμματίσει πως θέλει να πραγματοποιηθεί το τελευταίο της αντίο, είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί κι έτσι και θα γίνει.

Στη μνήμη της, λοιπόν, σήμερα από νωρίς το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μια «γιορτή» στο σπίτι της στην Παιανία (δείτε εδώ τι έχει προγραμματιστεί να συμβεί). Μια μάζωξη στην οποία σίγουρα θα δούμε πολλά ονόματα και ανθρώπους του χώρου. Από την λίστα, αυτή, ωστόσο, θα λείπουν σίγουρα δυο.

Μαίρη Χρονοπούλου, αντίο!

«Αυτές είναι στιγμές που καλό είναι να τελούνται σε έναν κύκλο που είναι στενός, όχι δεν θα πάω γιατί δεν αισθάνομαι τόσο του περιβάλλοντός της για να βρεθώ εκεί», αποκάλυψε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ λίγο αργότερα την απουσία της στην σημερινή τελετή δήλωσε και η Δήμητρα Ματσούκα:

«Δεν το έχω σκεφτεί να παώ. Βεβαίως είναι για όλους η κυρία Χρονοπούλου μια πολύ σημαντική ηθοποιός και αιωνία της η μνήμη».

Τι θα γράφει η επιγραφή στο μνημείο της

Η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της στο γραφείο τελετών της Παιανίας. Αφού, λοιπόν, προηγηθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της (δεν θέλει να φορέσουν μαύρα), θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την τελευταία της επιθυμία, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Στο κτήμα, λοιπόν, των εννέα στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».