I'm a celebrity get me out of here: «Δεν περίμενα ότι θα επιδεινωθεί..» - Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξανδράκη μετά την αποχώρηση της

Μίλησε ανοιχτά για το λόγο της αποχώρησης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
I'm a celebrity get me out of here: «Δεν περίμενα ότι θα επιδεινωθεί..» - Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξανδράκη μετά την αποχώρηση της

Μόλις λίγες ημέρες έμεινε στον Άγιο Δομίνικο η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο αποχώρησε από το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a celebrity get me out of here, μαζί μάλιστα με ακόμη έναν παίκτη (δείτε εδώ ποιον).

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time και αποκάλυψε τόσο τους λόγους που έφυγε, όσο και τους παίκτες με τους οποίους ήρθε κοντά.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξανδράκη μετά την αποχώρηση από το I'm a celebrity get me out of here

«Πέρασα ωραία αλλά οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες και από το Survivor, δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν. Ο λόγος που έφυγα δεν ήταν αυτός, είναι για θέμα υγείας. Επειδή έχω δει τι βλακείες έχουν ειπωθεί, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο προσωπικά δεν τον κοστολογώ

Γνώριζα και πριν πάω στο παιχνίδι για το πρόβλημα υγείας μου, δεν περίμενα ότι θα επιδεινωθεί. Οπότε είπα ότι δεν θα το ρισκάρω. Ήθελα πολύ να παίξω. Δεν είχα κανένα θέμα. Ήρθα κοντά με όλα τα παιδιά», αποκάλυψε αρχικά για το λόγο που αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Είχα την στήριξη του άνδρα μου και οι άνθρωποί μου στεναχωρήθηκαν που έφυγα. Αλλά δεν βάζω την υγεία μου πάνω από τίποτα», ανέφερε στην συνέχεια.

Η ένταση με την παραγωγή τις πρώτες ημέρες

Όπως μετέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα πριν από λίγες ημέρες, στο αεροδρόμιο είχαν μερικά προβλήματα και με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Συγκεκριμένα, το μοντέλο είχε πάρει πάρα πολλές κρέμες μέσα στην τσάντα της, με αποτέλεσμα όπως ήταν επόμενο να μην την αφήσουν να περάσει με τόσες πολλές.

Για το λόγο αυτό, τις μοίρασε στους συμπαίκτες της, αφού όπως δήλωσε δεν πρόκειται να πήγαινε πουθενά χωρίς αυτές, καθώς εκτός του ότι τις χρειάζεται, είναι και πανάκριβες.

Το πρόβλημα ωστόσο με την Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν σταμάτησε εκεί! Αφού είπαν από την παραγωγή παραδώστε μας τα κινητά σας και όλα σας τα αντικείμενα, το μοντέλο απαίτησε να πάρει 4-5 από τις κρέμες της μαζί στην ζούγκλα, γεγονός που δεν γίνεται. Είναι απαράβατος κανόνας να έχουν μαζί τους μόνο τα απαραίτητα και οι κρέμες σίγουρα δεν βρίσκονται ανάμεσα τους. Εκείνης όμως, απείλησε να αποχωρήσει αν δεν την άφηναν να τις πάρει μαζί.

Τελικά, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η παραγωγή την άφησε τελικά να πάρει ένα αντηλιακό με χρώμα αλλά και μια κρέμα για κάτω από τα μάτια της.