I'm a Celebrity Get me out of here: Έφυγε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Όλη η αλήθεια για την αποχώρησή της

Καμία σχέση με τις αράχνες και τις συνθήκες στη ζούγκλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get me out of here: Έφυγε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Όλη η αλήθεια για την αποχώρησή της

Από την πρεμιέρα του ''I'm a Celebrity Get me out of here'' την Τετάρτη (11/10) έγινε γνωστό, πως όσοι συμμετέχουν στο ριάλιτι, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο θα πρέπει να είναι ατρόμητοι και να έχουν γερά νεύρα.

Η Δήμητρα Αέξανδράκη, όπως αποκαλύφθηκε την Πέμπτη (12/10) αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό, ωστόσο πολύ σύντομα - από την πρεμιέρα κιόλας - έγινε γνωστό, πως οι συνθήκες στη ζούγκλα τη δυσκολεύουν.

Δείτε επίσης: I'm a Celebrity Get Me Out of Here: «Σοβαρά τώρα;» - Παροξυσμός στο twitter με το επάγγελμα που συνοδεύει το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

H πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το ''I'm a Celebrity Get me out of here''

Αυτό ωστόσο, που ακολούθησε, η οικειοθελής αποχώρησή της δηλαδή είχε διαρρεύσει στην Ελλάδα. Την Πέμπτη (12/10) η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε για λόγους υγείας, καθώς αντιμετωπίζει ένα ιατρικό ζήτημα από την Αθηνα....εν τέλει η συνταξιούχος μοντέλο - επιχειρηματίας φώναξε: «I'm a Celebrity Get me out of here» και αποχώρησε!

Το παρασκήνιο της αποχώρησής της

Όλα ξεκίνησαν στο αεροδρόμιο! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα το μοντέλο είχε πάρει πάρα πολλές κρέμες μέσα στην τσάντα της, με αποτέλεσμα όπως ήταν επόμενο να μην την αφήσουν να περάσει με τόσες πολλές. Για το λόγο αυτό, τις μοίρασε στους συμπαίκτες της, αφού όπως δήλωσε δεν πρόκειται να πήγαινε πουθενά χωρίς αυτές, καθώς εκτός του ότι τις χρειάζεται, είναι και πανάκριβες.

Το πρόβλημα ωστόσο με την Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν σταμάτησε εκεί! Αφού είπαν από την παραγωγή παραδώστε μας τα κινητά σας και όλα σας τα αντικείμενα, το μοντέλο απαίτησε να πάρει 4-5 από τις κρέμες της μαζί στην ζούγκλα, γεγονός που δεν γίνεται. Είναι απαράβατος κανόνας να έχουν μαζί τους μόνο τα απαραίτητα και οι κρέμες σίγουρα δεν βρίσκονται μέσα σε αυτά. Και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι «απειλές» του μοντέλου για οικειοθελή αποχώρηση.

Στη συνέχεια φαίνεται πως από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκε πολύ μόνη στον Άγιο Δομίνικο, κι έγινε κι ένα περιστατικό εκεί στο μοίρασμα των ομάδων που την στεναχώρησε αρκετά (δείτε εδώ περισσότερα). Το τελευταίο πλήγμα, δε, για εκείνη ήταν όταν είδε που θα πρέπει να κοιμάται και πως θα πρέπει να ζει. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την φύση αλλά με τα ζωάκια αυτής και με τις δοκιμασίες... ουπς!

Το τελευταίο ρεπορτάζ, μάλιστα, την θέλει να έχει πάρει δικό της άνθρωπο και να τον έχει ενημερώσει πως επιστρέφει Ελλάδα οπότε το μόνο που μένει είναι λογικά η ανακοίνωση του Λιανού και της Καλομοίρας στα επόμενα επεισόδια...