Ανδρομάχη: «Το πιο σύνηθες είναι να...» - Απαντάει πρώτη φορά για τη σχέση της με το Γιώργο Λιβάνη

Φανερά, κρυφά

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ανδρομάχη: «Το πιο σύνηθες είναι να...» - Απαντάει πρώτη φορά για τη σχέση της με το Γιώργο Λιβάνη

Η γνωστή τραγουδίστρια, Ανδρομάχη, με αφορμή το νέο της τραγούδι μίλησε την εκπομπή "Πάμε Δανάη!", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με το Γιώργο Λιβάνη (δείτε εδώ την αντίδραση του τραγουδιστή).

Τι είπε η Ανδρτομάχη

Η γνωστή τραγουδίστρια είπε για το νέο video clip από το τραγούδι της "Τα Καλύτερα", το οποίο κυκλοφόρησε μόλις χθες την ημέρα των γενεθλίων της, και το οποίο όπως παραδέχτηκε και η ίδια είναι ένα μικρό πάρτι. «Είμαι με το Νίκο Οικονομόπουλο στη Θεσσαλονίκη», ολοκλήρωσε για τα επαγγελματικά της.

«Το πιο σύνηθες είναι να σου πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο. Έντονα και μερικές φορές έχει τύχει να πλησιάζουν στα μάτια μου», πρόσθεσε η τραγουδίστρια για τις ενοχλητικές συμπεριφορές, που έχει δεχθεί στην πίστα. «Δε με επηρεάζουν αρνητικά οι κρητικές, αν αυτό εννοείς. Με έχουν πει ξινή», σχολίασε για τα αρνητικά σχόλια. «Έχω δεχθεί προτάσεις γάμου, είναι ίσως η πιο ακραία ένδειξη θαυμασμού», εξομολογήθηκε από την άλλη μεριά.

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με το συνάδελφό της, τοποθετήθηκε, πως «Τίποτα δεν έχω να πω. Δεν είναι του στυλ μου να συζητάω τα προσωπικά μου, οπότε δε θα σου πω κάτι για αυτό».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Η τρυφερή κοινή ανάρτησή τους

Πριν από λίγο καιρό, πρώτο το Youweekly.gr, σας αποκάλυψε πως ένας νέος έρωτας έχει γεννηθεί στον χώρο της ελληνικής showbiz και πιο συγκεκριμένα στις... Αθηναϊκές πίστες αφού και οι δυο είναι τραγουδιστές, η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης!

Μπορεί οι δυο τους να μην θέλουν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την είδηση αυτή γιατί προσπαθούσαν και προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως όχι απλά είναι μαζί αλλά είναι και τρελά ερωτευμένοι.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλια της τραγουδίστριας δημοσίευσαν το πρώτο κοινό τους story ως ζευγάρι και η αλήθεια είναι πως ταιριάζουν πολύ!

Λιβάνςη Ανδρομάχη νέο ζευγάρι

Πράγματα που δεν γνωρίζετε για την Ανδρομάχη

Γεννήθηκε στο Ζίγκεν της Γερμανίας από Έλληνες γονείς ωστόσο στην ηλικία των 10 ετών μετακόμισε με την οικογένεια της στα Λεχαινά Ηλείας. Από πολύ μικρή ηλικία είχε παραδοσιακά ακούσματα αφού ο πατέρας της δίδασκε παραδοσιακούς χορούς και ο παππούς της ήταν ψάλτης. Στην συνέχεια πέρασε στο τμήμα γερμανικής φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ωστόσο όμως δεν συνέχισε τις σπουδές της αφού η μεγάλη της αγάπη ήταν η μουσική όπου και κυνήγησε το όνειρο της.

Ξεκίνησε την μουσική της πορεία δουλεύοντας σε μικρά μαγαζιά στην Αθήνα. Στην συνέχεια, το 2015 συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του The Voice of Greece, όπου βρισκόταν στην ομάδα του Μιχάλη Stavento. Το μουσικό της ταξίδι στο show μολονότι σταμάτησε στο 2o live , «άνοιξε η πόρτα» του Νίκου Βέρτη όπου και συνεργάστηκε μαζί του για δύο χρόνια (2015-2017). Στην συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες συνεργασίες με Έλληνες καλλιτέχνες, όπως τον Κωνσταντίνο Αργυρό (2017-2019), τον Νίκο Οικονομόπουλο (2019-2020) και τον Θοδωρή Φέρρη(2021).Το διάστημα 2022-2023 βρέθηκε ξανά στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου με κάθε τους εμφάνιση να γίνεται sold out.