«Υπάρχουν και στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω..» - Τι αποκαλύπτει η Άννα Μπεζάν για τη σχέση της με τη Χριστίνα Παππά

«Μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Υπάρχουν και στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω..» - Τι αποκαλύπτει η Άννα Μπεζάν για τη σχέση της με τη Χριστίνα Παππά

Για τις σχέσεις της με την πεθερά της Χριστίνα Παππά, αλλά και για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 13/10, η Άννα Μπεζάν στην εκπομπή Breakfast@Star, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη βάφτιση).

Τι αποκαλύπτει η Άννα Μπεζάν για τη σχέση της με τη Χριστίνα Παπά

Αρχικά η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τον σύντροφό της: «Με τον Δημήτρη νιώσαμε τα πάντα γρήγορα και είπαμε να μην αφήσουμε τον χρόνο να φύγει. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Επειδή έχω μια κακή εμπειρία αλλά ταυτόχρονα και μια πολύ καλή βλέποντας τον Δημήτρη, νομίζω είναι ο τέλειος πατέρας».

Αναφορικά με τη Χριστίνα Παπά η Άννα Μπεζάν ανέφερε: «Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω και υπάρχουν και οι στιγμές που λέω, μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα. Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές. Κακιά πεθερά δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε και για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε: «Με το που γέννησα έπεσα πολύ ψυχολογικά. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι η επιλόχειος κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα. Για την ώρα το έχω ξεπεράσει αλλά ακόμα κάποια κομμάτι τα δουλεύω. Μπορώ να πω πως μέσα σε αυτό ήμουν και τυχερή γιατί μέσα από την επιλόχειο μπόρεσα και θρήνησα τον παλιό μου εαυτό».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγηση της Άννας Μπεζάν για τη μητρότητα

«Όταν έγινα μαμά κατάλαβα πως δεν είναι τόσο απλό να μεγαλώνεις παιδιά. Πως δεν είναι τόσο εύκολο να τα έχεις όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς είναι να αγαπάς κάποιον πιο πολύ κι από τον εαυτό σου. Να χαίρεσαι όταν χαίρεται το παιδί σου, να στεναχωριέσαι όταν είναι στεναχωρημένο, να πονάς πιο πολύ όταν πονάει και όμως να χαμογελάς.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πόση δύναμη χρειάζεται για να μείνεις ψύχραιμη στα ατυχήματά τους ή στις ασθένειες τους.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, τα άγχη, τις αγωνίες μιας μαμάς για το σήμερα και το αύριο των παιδιών.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς μπορείς να φουσκώσεις από περηφάνια, με τόσο απλά πράγματα που για άλλους είναι ανόητα .Όταν το παιδί σου σού χάρισε το πρώτο του χαμόγελο, όταν έσκασε το πρώτο του δόντι, όταν είπε την πρώτη του συλλαβή.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πως το πιο ευχάριστο άκουσμα είναι το γέλιο του παιδιού σου.

Όταν έγινα μαμά κατάλαβα, πώς μια συζήτηση ξεκινά από ένα θέμα και καταλήγει τις περισσότερες φορές στα παιδιά. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα πολλά για το τι σημαίνει να είσαι μαμά.

Όταν έγινα μαμά μόνο ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Ποτέ, μα ποτέ, δεν κατάλαβα πώς κάποιος μπορεί να βλάψει σωματικά ή ψυχικά ένα παιδί...», έγραψε.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Παππά: «Νομίζω ότι μοιάζει πάρα πολύ...» - Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη του Δημήτρη και της Άννας Μπεζάν