"Λύγισε" ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρωινό για τη Μαίρη Χρονοπούλου - Μυστήριο γύρω από το μέρος που θα σκορπιστεί η τέφρα της

Τι συμβαίνει;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Παρασκευή 13/10μ, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου. Στο σπίτι της, λοιπόν, παρευρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και γνωστοί, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης (δείτε εδώ τη στιγμή που ο Μάκης Δελαπόρτας κατέρρευσε πάνω από το φέρετρό της).

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, εντόπισε, μάλιστα, τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος έκανε μερικές δηλώσεις για τη σπουδαία ηθοποιό. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ωστόσο, ο ίδιος "λύγισε" τη στιγμή συγκεκριμένα όπου μιλούσε για την πρώτη τους γνωριμία.

Η συγκίνηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Για εμάς δεν είναι μια ευχάριστη μέρα αυτή. Είναι μια δύσκολη μέρα, γιατί αποχαιρετάμε έναν άνθρωπο που έχει παίξει κάποιο ρόλο στη ζωή μας, όχι στο επάγγελμα. Είναι ένας άνθρωπος που δεθήκαμε ψυχικά μαζί του και μας έχει δώσει τα φώτα του, τη λάμψη του, την αγάπη, τη φιλία και γι' αυτό αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που με είχε επιλέξει σαν έναν από τους τελευταίους της φίλους», είπε αρχικά, εξηγώντας πως επιθυμία της ήταν τα αγαπημένα της πρόσωπα να φορούν λευκά την ημέρα του αποχαιρετισμού της.

Ενώ σε ερώτηση για τα προβλήματα που έχουν προκύψει για την αποτέφρωσή της, δήλωσε: «Μη με βάλετε σε αντιδικία. Άλλα έλεγε σε εμάς και άλλα υπάρχουν σε έγγραφο».

Τι συμβαίνει με την τέφρα της

Σύμφωνα με το T-Live και τη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου, ο δικηγόρος και καλό της φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, κ. Χατζημιχάλης, δηλώνει πως είχε εκφράσει την επιθυμία να σκορπιστεί η τέφρα της στη θάλασσα του Σουνίου, ενώ ο Θωμάς Χούντας, ο πρώτος άνθρωπος που τη βρήκε σπίτι της μετά το ατύχημά της και ο πρόεδρος του Χαμόγελο του παιδιού, κ. Γιαννόπουλος, υποστηρίζουν ότι η ίδια ήθελε να μεταφερθεί η τέφρα της σε μνημείο εντός του σπιτιού της στην Παιανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου, αλλά δυστυχώς...» - Θρήνος για τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Απλώς οι άνθρωποι δεν μιλάνε...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τις δύσκολες συνεργασίες που αντιμετώπισε

«Γιατί ρε όμορφε φίλε μας την έκανες τόσο νωρίς;» - Το σπαρακτικό "αντίο" του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αίαντα Μανθόπουλο

Επεισόδιο στην τελετή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου - Πρωταγωνιστές Γιαννόπουλος & Αρμουρτίδης

Πατέρας Ποιμένας: Όλη η αλήθεια για τον πνευματικό της Μαίρης Χρονοπούλου - Η συμμετοχή σε ριάλιτι και ο "αφορισμός"

«Είμαστε σε έναν χώρο όπου έχω ζήσει 10 χρόνια, ήταν το σπίτι μου» - Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια του Νίκου Σταγόπουλου στο "αντίο" της Χρονοπούλου

Μαίρη Χρονοπούλου: Συντετριμμένος ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος (Φωτογραφίες)

Μαίρη Χρονοπούλου: 6 αγαπημένοι άνθρωποί της μιλούν για εκείνη αποκλειστικά στην κάμερα του Youweekly.gr