Μαίρη Χρονοπούλου: Κατέρρευσε ο Μάκης Δελαπόρτας πάνω από το φέρετρο - Βγήκε από το σπίτι κλαίγοντας γοερά

«Είναι για μένα μια πολύ δύσκολη ημέρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPHOTO
NDPHOTO

Βαρύ ήταν το κλίμα στην τελετή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 13/10 στο σπίτι της στην Παιανία. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να την τιμήσει και να την αποχαιρετήσει όπως ακριβώς ήθελε... με μια όμορφη γιορτή.

Ένας από τα πρόσωπα που δεν κατάφεραν να αντέξουν την συγκίνηση και κατέρρευσε, ήταν ο Μάκης Δελαπόρτας. Όταν του ζητήθηκε να ανοίξει το φέρετρο, ζήτησε συγγνώμη και βγήκε έξω από το σπίτι κλαίγοντας γοερά.

«Ο κ. Γιαννόπουλος ζήτησε από τον κ. Δελαπόρτα να ανοίξει εκείνος το φέρετρο. Ο κ. Δελαπόρτας κατέρρευσε και είπε συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Αμέσως ο κος Δελαπόρτας βγήκε έξω και έκλαιγε γοερά στην πόρτα του σπιτιού», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα μάλιστα να αποκαλύπτει και την ένταση που σημειώθηκε με το φέρετρό της.

Οι δηλώσεις του Δελαπόρτα στην τελετή αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου

«Είναι για μένα μια πολύ δύσκολη ημέρα. Όσο και να ήμουνα προετοιμασμένος για το τελευταίο ‘αντίο’, δεν παύει να είμαι βαθιά θλιμμένος και στεναχωρημένος. Αποχαιρετάμε σήμερα τη Μαίρη μας, τη δική μου Μαίρη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πως εκείνη θα έχει φύγει και εμείς θα κάνουμε πάρτι. Η λέξη δε μου ταιριάζει, θα είναι ένας διαφορετικός αποχαιρετισμός»,ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάκης Δελαπόρτας στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, του MEGA.

Και συνέχισε: «Πηγαίνω ντυμένος στα άσπρα που δεν το έχω ξανακάνει. Αυτό το χατίρι, της το κάνω, το να χαμογελάω όμως δε θα το κάνω γιατί είμαι βαθιά θλιμμένος. Δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό, θα είμαι εκεί κοντά της, γίνονται όλα όπως τα ήθελε».