Χωρίς τον Tyler McBeth στο Ηρώδειο ο Στέφανος Κασσελάκης - Με λευκό πουκάμισο και τζιν δίπλα σε ιδιαίτερη παρέα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Πέμπτης 12/10 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο με τίτλο «Ρεμπέτικο 40 χρόνια μετά». Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους και πολλοί διάσημοι, με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να τραβά τα βλέμματα πάνω του.

Ο ίδιος βρέθηκε εκεί, ντυμένος με ένα "χαλαρό" outfit, με τζιν παντελόνι και λευκό πουκάμισο, χωρίς τον σύντροφό του, Tyler McBeth (δείτε εδώ τη δημόσια εξομολόγησή του για εκείνον), και παρακολούθησε ενθουσιασμένος στις κερκίδες την παράσταση, χειροκροτώντας τον συνθέτη για το ταλέντο του. Δίπλα του καθόντουσαν ο Μίνωας Μάτσας και η σύζυγός του, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ ο πολιτικός αρχηγός δεν δίστασε να περάσει και να χαιρετήσει τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος ήταν επίσης εκεί μαζί με τη δική του σύζυγο.

Η εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στο Ηρώδειο

Κασσελάκης Ξαρχάκος

Κασσελάκης Ηρώδειο

Κασσελάκης Ηρώδειο Ξαρχάκος

Κουτσούμπας Κασσελάκης Ηρώδειο

Το στυλ του πιο hot προέδρου

Η επιτυχία του, αδιαμφησβήτητη ακόμα και από τους επικριτές του. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει γκελ σε όλες τις ηλικίες και βασικός “άσος” στο μανίκι του, το στυλ. Πέρα από τα “αμπέχωνα”, τα σακίδια και την κλασική (και πολύ passe) εμφάνιση τού “αιώνιου φοιτητή”, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας “ατσαλάκωτος” γόης, που προτάσσει το “ακριβό” και συνάμα απλό ντύσιμο, χρησιμοποιεί τα basic κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμπας με τον κλασικό τρόπο, αντιπαθεί τα στημένα looks και φοράει κοστούμι και γραβάτα μόνο κατ' εξαίρεση και όταν οι (πολιτικές) περιστάσεις το απαιτούν.

Εν πολλοίς, είναι υπέρμαχος μιας “στυλιζαρισμένης” απλότητας που του χαρίζει έξτρα πόντους... τόλμης και γοητείας και κάθε επιλογή έχει τη σημασία της.

Ανδρική Σπορ Μόδα - Ανακαλύψτε τις στυλιστικές μας Ιδέες

All-time classic πουκάμισο

SHUTTERSTOCK

Καλοσιδερωμένο και αρωματισμένο, είναι από τα basic items στην καθημερινότητά του. Το πουκάμισο (όχι “κενό” όπως έχουν χαρακτηρίσει πολλάκις τον ίδιο) αποτελεί την πρώτη του επιλογή όταν κάνει μια επίσημη εμφάνιση ή δώσει το “παρών” σε μια επαγγελματική ή κοινωνική εκδήλωση. Προτιμά ανοιχτά χρώματα, με το λευκό και το ροζ να έχουν την τιμητική τους, που συνδυάζει με σκουρόχρωμα στενά παντελόνια, τα οποία διαγράφουν (εντέχνως) τα καλογυμνασμένα πόδια του.

Παπούτσια & ζώνη ασορτί

Ακριβά μοκασίνια και ζώνη στην ίδια (πάντα) απόχρωση αποδεικνύουν και με το παραπάνω την πάσα (στυλιστική) αλήθεια, που θέλει τον άντρα τον σωστά ντυμένο να δίνει έμφαση στο εν λόγω σετ, που τραβά το βλέμμα και χαρακτηρίζει εξ ολοκλήρου το στυλ. Το “έξυπνο” ρολόι (βασικό αξεσουάρ και για τις γυναίκες) που φοράει δείχνει το καλό του (και στοχευμένο) γούστο, αλλά κι έναν άνθρωπο πέρα για πέρα οργανωτικό και συνεπή.

Σπορ μπλουζάκι

Αν τον ρωτήσεις θα σου πει πως έχει πολλά polo στην ντουλάπα του, σε άπειρους χρωματισμούς, που τα αλλάζει ανάλογα με την περίσταση. Με εξαιρετική ποιότητα στην ύφανση και τις ραφές, αποτελεί παγκόσμιο συνώνυμο μόδας και στυλ, χαρίζοντας στον Στέφανο μοναδική άνεση στις casual εμφανίσεις τους. Tip: Το φοράει πάντα έξω από το παντελόνι, δημιουργώντας την εικόνα του “άνετου και ωραίου” τζέντλεμαν!

Slim denim

Δεν είναι τόσο στενό όσο το skinny, ούτε όμως τόσο άνετο όσο το regular... Το jean παντελόνι που φοράει στην καθημερινότητά του είναι η πιο κομψή επιλογή. Στενεύει σε γοφούς, μηρούς και γάμπες, θυμίζοντας αρκετά την γραμμή των υφασμάτινων παντελονιών που έτσι ή αλλιώς φοράει, ενώ η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι το γυρισμένο ρεβέρ στο τελείωμα. Αυτό “χρίζει” τον Στέφανο ως “fashion icon”, αφού σίγουρα έχει μελετήσει τις φετινές τάσεις.

Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος είναι ο σύζυγος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,Tyler McBeth;

Τα στυλιστικά "ατού" του προέδρου

Extreme σακάκι

kasselakis-sakaki

INSTAGRAM

Δεν αγαπάει που δεν αγαπάει το συγκεκριμένο κομμάτι, όποτε επιλέξει (σπάνια δηλαδή) να το φορέσει, αυτό πρέπει να έχει το... κατιτίς του. Σε στενή (ξανά) γραμμή, για να αναδειχτούν οι ώρες που καταναλώνει στο γυμναστήριο, και με μεγάλα καρό, η προτίμησή του θυμίζει κάτι από... Βρετανό ευγενή που κάνει βόλτα στο Νότινγκ Χιλ. Ο Στέφανος, άλλωστε, έχει δείξει ότι ακόμα και το πιο απλό το... κάνει περίπλοκο, οπότε και στο στυλ του “φωνάζει” πόσο διαφορετικός επιθυμεί να είναι.

Ροζ γραβάτα

kasselakis-gravata-roz

FACEBOOK

Κλασικό κοστούμι, κλασικό ύφος, κλασική εμφάνιση, πολλά “κλασικά” μαζί και κάπου το επίσημο στυλ... γίνεται αρκετά βαρετό. Ο Στέφανος αντιπαθεί τις γραβάτες, σπάνια της έχει εντάξει στα looks του, και μία από αυτές ήταν κατά το διαρκές Συνέδριο του κόμματος, ενώ ήταν ο μόνος ανάμεσα σε 2.000 άτομα, που επέλεξε να φορέσει όχι μόνο γραβάτα αλλά ροζ γραβάτα! Για την ιστορία, ο επί χρόνια επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εθεάθη με το εν λόγω αξεσουάρ μία και μοναδική φορά το 2018, στην ομιλία του στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος, την οποία έβγαλε αμέσως μετά. Σαν τη... μύγα μες στο γάλα, όλα τα βλέμματα πέφτουν για άλλη μία φορά πάνω του! Τυχαίο;