«Έλα οκ, άντε γεια» - Οι νέες φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή φορώντας μόνο σακάκι με καλσόν, προκάλεσαν χαμό στο Instagram

Είναι κορμάρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Διαθέτει όλο το πακέτο, αφού έχει συγκλονιστική φωνή και ακόμη ένα πιο συγκλονιστικό κορμί. Φέτος λοιπόν, θα συνεργαστεί με έναν τραγουδιστή "φωτιά" - δείτε τον εδώ - και με αφορμή το νέο της τραγούδι λίγο πριν την έναρξη, πραγματοποίησε μια φανταστική φωτογράφιση.

Φωτογραφίες από την επαγγελματική φωτογράφιση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με το στόμα ανοιχτό.

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε φορώντας μόνο ένα σακάκι. μαύρο καλσόν και γόβες και είδε την απόλυτη αποθέωση στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της.

«Έλα οκ, άντε γειά!!! Μας πορώνει και δεν πάμε καλά», «Wow, είδωλο» είναι μερικά από τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε. Πολλοί επίσης, αποθέωσαν και το καινούργιο της τραγούδι.

Η διατροφή που ακολουθεί για τέλειο κορμί στα 54

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να είναι 54 ετών και να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, ωστόσο, διατηρεί άψογες αναλογίες στο σώμα της. Καλλίγραμμα πόδια χωρίς ψεγάδια και κοιλιακούς, αφού η γυμναστική είναι η αγαπημένη της καθημερινή συνήθεια και φέτος την βοήθησε πολύ ο σύντροφος της κόρης της που έχει δικό του γυμναστήριο (δείτε βίντεο από τις ασκήσεις της).

Από το περιοδικό YOU και την Λίτσα Αναστασάκη

Με τον Βασίλη Μπισμπίκη δίπλα της, νιώθει ότι ξαναγεννήθηκε και η εικόνα της είναι καλύτερη από ποτέ. Λαμπερή και Fit, τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της, είτε τη συναντήσεις στην παραλία με μπικίνι είτε τη δεις να περπατά στα σοκάκια με τα μοδάτα looks της.

Η Δέσποινα όλο το χρόνο γυμνάζεται σκληρά και η διατροφή της περιλαμβάνει μόνο υγιεινό φαγητό απ΄τα χεράκια της, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλεύρι, και τηγανητά. Η ίδια επενδύει στα healthy foods, που συνδυάζει σε super bowls, αναμειγνύοντας φρούτα, τσία, κράνμπερι, βρόμη, και μέλι με γιαούρτι, για πεντανόστιμα πρωινά.