Ευχάριστα νέα για την Δανάη Παππά και τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη

«Το σκεφτόμαστε αλλά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί στα social media να ανεβάζουν διάφορες φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα τους και να μην κρύβονται από τις δημόσιες εξόδους, ωστόσο, έχουν καταφέρει να κρατήσουν τα προσωπικά τους μακριά από τα media.

Ο ένας έχει βρει την ευτυχία και τον έρωτα στα μάτια του άλλου και μάλιστα, η ηθοποιός του Σασμού (δείτε τα νέα επεισόδια), έχει σκεφτεί και την μητρότητα, αφού θέλει πολύ να γίνει μαμά.

Παππά και Λάζαρης έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Η Δανάη Παππά λοιπόν, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα αποκάλυψε τα ευχάριστα για τη σχέση της. Πως δηλαδή με τον σύντροφό της σκέφτονται το επόμενο βήμα.

«Με στηρίζει σε όλα πάρα πολύ και είναι υπερήφανος. Σήμερα είχε πιο πολύ άγχος από εμένα. Το επόμενο βήμα το σκεφτόμαστε, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ζήλειας ανάμεσά μας. Δεν ζηλεύω καθόλου γιατί λέω ότι αν θέλει να κάνει κάτι ο άλλος, θα το κάνει», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Το σπίτι που αγόρασαν

Τα ευχάριστα όμως για το ζευγάρι φαίνεται, πως δε σταματούν εκεί, αφού σύμφωνα με το περιοδικό secret πήραν άλλη μια απόφαση για το κοινό τους μέλλον, η οποία αποδεικνύει, πως τα πράγματα μεταξύ τους είναι πολύ σοβαρά.

Πιο αναλυτικά, η Δανάη και ο Λάμπρος αγόρασαν ένα εξοχικό μιας και αγαπάνε πολύ τα ταξίδια στο Μεγανήσι. Το Μεγανήσι είναι το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Πριγκηπονήσων Λευκάδας, γι' αυτό ονομάζεται έτσι και η πρόσβαση στο νησί γίνεται μόνο από την πλευρά της Λευκάδας.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο επιχειρηματίας έχει καταγωγή από το νησί της Λευκάδας, οπότε και η αγορά του σπιτιού στο σημείο δεν είναι καθόλου τυχαία.

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λαζάρης