Ανάρτηση Στέφανου Κασσελάκη κατά Γιώργου Αυτιά: «Καλώ τον ΣΚΑΙ να....»

«Ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανάρτηση Στέφανου Κασσελάκη κατά Γιώργου Αυτιά: «Καλώ τον ΣΚΑΙ να....»

Μετά το σχόλιο του Βασίλη Χιώτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, που έκανε να ξεσπάσει μεγάλος χαμός και να γίνει λόγος και για απομάκρυνση του δημοσιογράφου από την εκπομπή, ακόμη μια κόντρα ξεκίνησε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αυτή την φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από ένα σχόλιο του Γιώργου Αυτιά στο πλατό της εκπομπής του σχετικά με την απόφαση του να πάει στο στρατό, Καλημέρα, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο Twitter και ζήτησε από το κανάλι να "ξεριζώσει την κουλτούρα τον διακρίσεων και της ομοφοβίας".

«Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν εκεί παρουσιαστεί. Στη Θήβα υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους και πολύ σωστά το έχουν κάνει. Όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Τον τιμά όμως που πάει στρατό» ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη κατά του Γιώργου Αυτιά

«Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους.
Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο.
Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.

Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων;
«Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;».
Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά.

Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του.

Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο.

Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στρατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας.

Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του», έγραψε στην ανάρτηση του.