Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα - Η νεραϊδένια εμφάνιση της Κατερίνας Γερονικολού στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο ένας πλάι στον άλλον

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα - Η νεραϊδένια εμφάνιση της Κατερίνας Γερονικολού στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην πρεμιέρα της παράστασης, που πρωταγωνιστεί, "Για μια ζωή!" (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές τους).

Σε μία κωμωδία καταστάσεων, όπου διαδραματίζεται το 1934 στο Αίγιο, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάσης Παπαθανασίου θα παρακολουθήσουμε για αρχή φέτος το χειμώνα το γνωστό ηθοποιό να πρωταγωνιστεί με ένα καστ ταλαντούχων συναδέλφων του. Η σύντροφός του ήταν εκεί για να τον στηρίξει στο νέο του ξεκίνημα. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αποτυπώσει στιγμιότυπα από την εμφάνιση του ζευγαριού.

Δίπλα στο Γιάννη Τσιμιτσέλη η Κατερίνα Γερονικολού στην πρεμιέρα του

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα απλό λευκό πουλόβερ, αρκετά λεπτό, το οποίο συνδύασε με μία ροζ παστέλ μακριά πένσιλ φούστα και μια κάμελ τσάντα και ένα ζευγάρι πέδιλα στην ίδια απόχρωση. Το σύνολό της ολοκλήρωσαν από κοσμήματα, δύο χρυσά σκουλαρίκια σε στυλ στριφογυριστών κρίκων. Τα μαλλιά της ήταν απλά, δύο λεπτές τούφες πιασμένες σε κοτσιδάκια και ανάλαφρες μπούκλες.

Γερονικολού

Το ζευγάρι ήταν πολύ όμορφο και χαμογελαστό μπροστά στο φωτογραφικό φακό, δείχνοντας τον έρωτά τους.

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης

Οι δηλώσεις του Τσιμιτσέλη στην κάμερα μετά την παράσταση

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα βρέθηκε στην θεατρική παράσταση με τον ηθοποιό να παραχωρεί δηλώσεις στη δημοσιογράφο. Αναφέρθηκε τόσο στα δικά του επαγγελματικά όσο και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

Μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στην πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη, με αφορμή την εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ - δείτε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

«Ανάλογα το πρότζεκτ. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάποιο ζωντανό πρόγραμμα που είναι όλοι χαρούμενοι... εγώ είμαι "ζωχάδας". Τι φταίει ο άλλος να ανοίξει την τηλεόραση το πρωί και να δει εμένα με τα μούτρα έτσι. Το ζωντανό πρόγραμμα είναι άθλος. Θα έπρεπε να είναι ένα φορμάτ και να το φτιάξω όπως θέλω εγώ. Με την Κατερίνα εκπομπή θα έκανα δύσκολα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Χρόνια έλεγα στην Βάσω να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Και θα είναι πάρα πολύ καλή είναι 100% σίγουρος. Δεν ξέρω αν θα είναι καλεσμένος, δεν ξέρω καν το κόνσεπτ», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την εκπομπή της που θα κάνει πρεμιέρα.