«Πάντα υπήρχε μία περιπαιχτική διάθεση...» - Η απάντηση του Γαρδέλη για τον Ξιαρχό μετά την του αποχώρηση από το I'm a celebrity get me out of here

«Στο παιχνίδι γίνεται μονομαχία επειδή παίζουν πολλά λεφτά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το νέο reality του ΣΚΑΙ, I'm a celebrity get me out of here, περίπου μια εβδομάδα μετά την αναχώρηση τους για τον Άγιο Δομίνικο. Εκτός βέβαια της Δήμητρας Αλεξανδράκη που έφυγε οικειοθελώς (δείτε το λόγο).

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα λοιπόν, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από την παλιές ελληνικές ταινίες, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου.

Οι δηλώσεις του Γαρδέλη μετά την αποχώρηση του από το I'm a celebrity get me out of here

«Είμαι πολύ κουρασμένος και πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι καλά που έκανα αυτό το ταξίδι. Ήρθα κοντά με τον Νίκο Αναδιώτη, έπαιζα με τον Τάσο Ξιαρχό, τον έλεγα Αλκιβιάδη και Καλικάντζαρο», ανέφερε αριχκά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Σχετικά με τη σχέση του με τον Τάσο, απάντησε: «Πάντα υπήρχε μία περιπαιχτική διάθεση σε όλη μας τη σχέση με τον Τάσο Ξιαρχό. Τα λέγαμε πολύ οι δυο μας και γελάγαμε. Δεν έχω τίποτα να μοιράσω με το παιδί. Ο Τάσος είναι ένας εξαιρετικός, προικισμένος που του αρέσει να προκαλεί πάρα πολύ. Του αρέσει να είναι αιρετικός».

Όσον αφορά την ατάκα του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, Tyle, ξεκαθάρισε: «Ομοφοβικό δεν ήταν αυτό που είπα. Ομοφοβικό είναι όταν ακούγεται οι λέξεις Κασσελάκης και Τάιλερ να σε πηγαίνει αμέσως στον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός άνδρας».

Για το φιλί που έδειξε η κάμερα μεταξύ του και τον Τάσο Ξιάρχο, σχολίασε: «Όχι, εκείνος φώναξε: “παιδιά, πάει να με φιλήσει”. Σιγά τώρα… Δεν τον φίλησα, τον πλησίασα πολύ κοντά».

«Στο παιχνίδι γίνεται μονομαχία επειδή παίζουν πολλά λεφτά, εγώ δεν πήγα μόνο για τα χρήματα. Θα ήθελα πολύ να δω τον Σαμαρά και να είναι η έκπληξη του παιχνιδιού», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.