Κώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη: Γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους! Η φωτογραφία του πολιτικού με τα 4 παιδιά του

«Χρόνια πολλά Δημούλη!»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα γενέθλιά του γιόρτασε οικογενειακά ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη, Δήμος, σήμερα, Σάββατο 14 Οκτωβρίου, λίγες ώρες πριν το β' γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, το οποίο θα είναι ένα κρίσιμο βράδυ και για του δύο γονείς.

Τα γενέθλια του γιου Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου είχαμε τον πρώτο γύρω των αυτοδιοικητικών εκλογών και η δημοσιογράφου ήταν η κεντρική παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, λίγο πριν το κλείσιμο τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου, έστειλε τις πιο θερμές και τρυφερές ευχές της για τα γενέθλια του γιου της Δήμου. Αφού ευχαρίστησε, όλους τους παρευρισκόμενους και τους συντελεστές της εκπομπής, είπε «Να πω και χρόνια πολλά στο γιο μου, που έγινε έξι, ενώ ήμουν στον αέρα».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Δείτε επίσης: Η σπάνια εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Έτσι, λόγω των υποχρεώσεων της μητέρας του, αλλά και του πολιτικού πατέρα του ο μικρός γιόρτασε τα γενέθλιά του με μερικές μέρες καθυστέρηση, αφού και οι δύο πρέπει να προετοιμαστούν για το β' γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Από τη μία η δημοσιογράφος σε μία ακόμη ενημερωτική εκπομπή και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών για την αναμέτρησή του με τον Χάρη Δούκα.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου οι γονείς του μικρού Δήμου, ο ίδιος, αλλά και τα τρία αδέρφια του πέρασαν μία όμορφη ημέρα, αλλά και στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν τον αυριανό τελικό των εκλογών, και έσβησαν τη γενέθλια τούρτα του. Το γλύκισμα ήταν μία ψηλή τούρτα σε πράσινο χρώμα και μία μπάλα ποδοσφαίρου, καταδεικνύοντας την ομάδα που υποστηρίζει το παιδί, τον Παναθηναϊκό, και πάνω έγραφε «ΔΗΜΟΣ».

Το γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πατέρας του μικρού με μία φωτογραφία, που είναι όλοι αγκαλιασμένοι πίσω από το τραπέζι με την τούρτα, συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα «Χρόνια πολλά Δημούλη!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του πολιτικού:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστας Μπακογιάννης & Σία Κοσιώνη: Όλοι κοιτούσαν τον μικρό Δήμο - Η σπάνια οικογενειακή έξοδος του ζευγαριού στο Γκάζι

Κώστας Μπακογιάννης: Οικογενειακή απόδραση με τη Σία Κοσιώνη και τον μικρό Δήμο στο Καρπενήσι - Ο γιος τους έχει γίνει ολόκληρος άντρας

Αυτό που δεν τραβάει ποτέ η κάμερα - Τι συμβαίνει με τη Σία Κοσιώνη στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ

Εκλογές 2023: «Ελάτε σας παρακαλώ, μην το κάνετε αυτό!» - Έξω φρενών η Κοσιώνη, σηκώθηκε από το τραπέζι και χτυπούσε τα χέρια της

Σία Κοσιώνη: Πάγωσε στον αέρα του ΣΚΑΙ μετά την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη και τα σχόλια του Twitter

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας: Χάρης Δούκας - Οι πρώτες δηλώσεις του, αλλά και του Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη: Η στιγμή που ανακοίνωσε το ποσοστό του Κώστα Μπακογιάννη - Τα τρυφερά λόγια για το γιο της

Στην κάλπη με τη Σία Κοσιώνη και τα τέσσερα παιδιά του ο Κώστας Μπακογιάννης - Το ευτράπελο με την ταυτότητα του Κώστα Καραμανλή