«Έχω αγωνία για το αν θα τα καταφέρει ο άντρας μου! Το δύσκολο είναι, αυτή η αγκαλιά που...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

«Προκειμένου να μην πει ο κόσμος κάτι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω αγωνία για το αν θα τα καταφέρει ο άντρας μου! Το δύσκολο είναι, αυτή η αγκαλιά που...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, βρέθηκε την Τετάρτη 4/10 η Σία Κοσιώνη, η οποία προχώρησε σε δηλώσεις για τον σύζυγό της και πατέρας του γιου της, Κώστας Μπακογιάννη, με αφορμή της εκλογές που πλησιάζουν.

Ανέφερε, λοιπόν, πώς καταφέρνει να συγκρατεί είτε την συγκίνηση και τον ενθουσιασμό είτε την απογοήτευσή της, όποτε γίνεται αναφορά στο κεντρικό δελτίο για τον καλό της, εξηγώντας πως έτσι προσπαθεί να προστατεύσει την σχέση τους από κακόβουλα σχόλια και αποκάλυψε την αγωνία που αισθάνεται για τα αποτελέσματα της επικείμενης ψηφοφορίας.

Δείτε επίσης: Άκρως διαχυτικοί σε βραδινή τους έξοδο Κοσιώνη & Μπακογιάννης - Φιλήθηκαν στο στόμα μπροστά στο φακό

Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

«Προφανώς θα έχω αγωνία για το αν θα τα πάει καλά, αν θα τα καταφέρει ο άντρας μου, όμως, είναι πολύ υψηλό το επίπεδο του επαγγελματισμού μου ώστε να το αφήσω αυτό να με επηρεάσει. Η αγωνία μου, θα είναι δική μου αγωνία, δε θα την καταλάβει κανείς άλλος. Μπορώ να το κάνω αυτό μετά από τόσο χρόνια και τόσα θέματα που έχω χειριστεί. Μασάω σίδερα, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν κρύβω, όμως, ότι θα έχω αγωνία, ούτε τις προηγούμενες φορές το έκρυψα. Δεν είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι, αυτή η αγκαλιά που πρέπει να γίνει εκείνη την ώρα αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, θα αργήσει κάποιες ώρες να γίνει», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στις προηγούμενες εκλογές, δεν έκρυψα ποτέ, ούτε στον αέρα, ότι χάρηκα και συγκινήθηκα όταν είδα τον Κώστα να κερδίζει. Κρατάω όμως τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα, πρέπει και το κάνω. Ανθρώπινα, όλος ο κόσμος νομίζω καταλαβαίνει την ειδική συνθήκη εκείνη τη στιγμή και νομίζω το αντιμετωπίζει κάπως τρυφερά και γλυκά. Και προκειμένου να μην πει ο κόσμος κάτι, μάλλον αδικημένος είναι ο Κώστας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ. Παίζει λιγότερο από αυτό που εδικαιούτο. Καλύτερα έτσι».

«Ο Κώστας έχει το δημοτικό συμβούλιο μέσα στο σπίτι του. Ο άνθρωπος περνάει δύσκολα. Είμαστε και πολλοί. Όλοι κυκλοφορούμε στην Αθήνα καθημερινά. Πηγαίνω για τρέξιμο και βγάζω φωτογραφίες κάτι που με ενοχλεί και του τις στέλνω, το ίδιο και όταν βγάζω τον σκύλο βόλτα. Το ίδιο κάνουν και τα παιδιά. Είμαστε και διαφορετικές ηλικίες, οπότε έχει μπλέξει με τις ανάγκες του καθενός. Όλοι κάτι θέλουμε. Αυτό είναι κριτική, αν όχι κριτική είναι μία υπόδειξη», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Μοντέρνα και γεμάτη βιβλία - Η εντυπωσιακή μονοκατοικία του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μάχη της με το τσιγάρο, εξηγώντας πως προσπαθεί καιρό να το κόψει, κάτι που έχει καταφέρει να κάνει ήδη ο σύζυγός της: «Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω περιορίσει τον καφέ, προσέχω με το αλκοόλ. Προσπαθώ πάρα πολύ με τα κιλά, γιατί έκοψα το τσιγάρο και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα, είχα πολύ ισχυρό εθισμό. Το έκοψε πρώτα ο Κώστας με τη βοήθεια του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αθηναίων και πραγματικά οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν, καταλαβαίνουν τον εθισμό σου, δεν βγάζουν μια βέργα να σου κουνάνε και να σου πουν πρέπει να το κόψεις. Το είχε κόψει ένα χρόνο ο Κώστας και μετά το έκοψα κι εγώ επιστημονικά με μεθόδους. Μετά πήρα κιλά. Άρχισα τη δίαιτα και συνεχίζω μέχρι τώρα. Δηλαδή σε βλέπω σαν μακαρονάδα με κιμά...», δήλωσε γελώντας.