"Οδός Ζαρίφη 2": Πότε κάνει πρεμιέρα και ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι

Στη μεσημεριανή ζώνη του OPEN με την Κατερίνα Ζαρίφη

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor

Η πρεμιέρα της εκπομπής "Οδός Ζαρίφη 2" ανακοινώθηκε, η οποία θα προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, και με το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας η Κατερίνα Ζαρίφη (δείτε εδώ τις δηλώσεις τις λίγο πριν την πρεμιέρα).

Η ανακοίνωση της πρεμιέρας της εκπομπής "Οδός Ζαρίφη 2"

Μετά από μία συνεχή διαδικασία αναβολών, εξαιτίας τεχνικών ζητημάτων, η εκπομπή θα είναι σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα, αφού προγραμματίστηκε να μας κάνει συντροφιά τις μεσημεριανές ώρες. Σύμφωνα με το επίσημο τρέιλερ, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, η έναρξη της εκπομπής πρόκειται να επέλθει τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 14:00.

Η παρουσιάστρια θα έχει δίπλα της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον Αντώνη Παπαηλία και την Άννα Ζηρδέλη.Έτσι, λοιπόν, η εκπομπή "Οδός Ζαρίφη 2", θα είναι κάθε μέρα στις 14:00 στον αέρα του ΟΡΕΝ.

Ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Γειά Σου, του ΣΚΑΪ και τη Νάνσυ Παραδεισανού, οι πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής, θα είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η Αναστασία, με τους οποίους η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει εξαιρετική και προσωπική σχέση.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για την εκπομπή και τον Αλεξάνδρου

«Σύντομα θα ξεκινήσουμε την εκπομπή. Δεν έχω άγχος έχουμε αλλάξει 3 φορές ημερομηνία. Δεν ξεκινήσαμε την ημερομηνία που είπαμε την εκπομπή λόγω τεχνικών θεμάτων», ανέφερε αρχικά για την Οδό Ζαρίφης 2.

Όσον αφορά τις φήμες σχετικά με την συμμετοχή του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ξεκαθάρισε: «Ήμουν προβληματισμένη περισσότερο με το κλίμα που είχε δημιουργηθεί με τον Δημήτρη, δεν είχα καμία ενημέρωση ότι δεν θα είναι στην εκπομπή. Είχα επικοινωνήσει μαζί του και ήμουν πάντα κοινωνός της άποψης ότι σε οποιαδήποτε εκπομπή όχι μόνο στην δικιά μας, να θέλεις να είσαι σε αυτή. Έβλεπα τα ρεπορτάζ και προβληματίστηκα λίγο γιατί έβλεπα τις ημερομηνίες και κάποιες εκπομπές έλεγαν ποια ημέρα θα βγούμε και έτρεχα λέω μήπως βγούμε αύριο ρε παιδιά, μου έλεγαν όχι. Μόνο για αυτό. Είχα τη γνώση ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα είναι κανονικά στην εκπομπή».

Να σημειώσουμε πως συνεργάτες της στο πλατό θα είναι: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα υποδυθεί τον υδραυλικό γείτονα που έχει το μαγαζί του δίπλα σε αυτό της Κατερίνας Ζαρίφη, ο Αντώνης Παπαηλίας θα κάνει τη γιαγιά, ενώ η Άννα Ζηρδέλη την influencer φίλη της παρουσιάστριας. Τέλος, ο πρώτος καλεσμένος , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι πολύ "μεγάλο" όνομα από τον χώρο της πολιτικής.