Κώστας Μπακογιάννης: Μπήκε στο παραβάν με το γιο του - Ψήφισε έχοντας στο πλευρό του τα 4 παιδιά του

Στο πλευρό του η Σία Κοσιώνη! Δείτε φωτογραφία και βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δεύτερος γύρος δημοτικών εκλογών σήμερα για την Αθήνα. Ο Κώστας Μπακογιάννης σήμερα 15/10 προσήλθε από νωρίς στο εκλογικό κέντρο που ψηφίσει για να ρίξει την ψήφο του. Στο πλευρό του, είχε και τα 4 παιδιά του, αφού ήδη από χθες 14/10 ήταν μαζί γιορτάζοντας τα γενέθλια του μικρού Δήμου - δείτε την οικογενειακή φωτογραφία τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μπήκε μάλιστα στο παραβάν για να ρίξει την ψήφο του, μαζί με το γιο του Δήμο που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Σία Κοσιώνη.

«Όμορφη ημέρα. Σήμερα αποφασίζουν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες για το μέλλον της πόλης τους. Ψηφίζουμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το αύριο. Είναι μια ωραία Κυριακή, να προτρέψω όλους πριν από την βόλτα τους να περάσουν από τις κάλπες», ήταν η δήλωση που έκανε στη συνέχεια.

Κώστας Μπακογιάννης παιδιά

Τα πλάνα με τον Μπακογιάννη και τα παιδιά του

Πως ψηφίζετε

Για να ψηφίσετε πρέπει να έχετε μαζί σας ταυτότητα (ψηφιακή ή φυσική) ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που να έχουν εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.

Στην επαναληπτική αυτή ψηφοφορία χρησιμοποιούνται ψηφοδέλτια, τα οποία περιλαμβάνουν το, τυχόν, έμβλημα και το όνομα του συνδυασμού και το επώνυμο, το όνομα και το πατρώνυμο ή το μητρώνυμο του υποψηφίου δημάρχου ή περιφερειάρχη, με την αντίστοιχη ένδειξη η οποία τίθεται είτε δίπλα είτε κάτω από το όνομά του, εντός ή εκτός παρένθεσης.

Να σημειωθεί ότι στις επαναληπτικές εκλογές, δεν θεωρείται άκυρο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την αρχική ψηφοφορία, εφόσον ο συνδυασμός αυτός μετέχει στην επαναληπτική ψηφοφορία. Σταυροί προτίμησης που έχουν τεθεί δεν λαμβάνονται υπόψη.