Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz - Το παραμυθένιο νυφικό της νύφης και οι διάσημοι καλεσμένοι

Δείτε φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz - Το παραμυθένιο νυφικό της νύφης και οι διάσημοι καλεσμένοι

Μετά τον μυστικό γάμο πρώην συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού, ακόμη ένα ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά. Το Σάββατο 14/10 το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο Θησείο και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας, με κουμπάρο τον Νίκο Βουρλιώτη.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Θησείο

Ο λόγος για τον γνωστό ράπερ, Ισορροπιστή (Νίκο Παυλίδη όπως είναι το πραγματικό όνομα του)και την εκλεκτή της καρδιάς του, Δέσποινα Τσώνου.

Πρώτος φυσικά στην εκκλησία έφτασε ο γαμπρός, ο οποίος περίμενε με ανυπομονησία την αγαπημένη του να φτάσει και να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα.

Ισορροπιστής γάμος

Ισορροπιστής γάμος Νίκος Βουρλιώτης

Λίγα λεπτά λοιπόν αργότερα, η Δέσποινα έφτασε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό με την ασύλληπτη ομορφιά της.

Η νύφη επέλεξε ένα απλό νυφικό με κλασικές γραμμές, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της κότσο από τον οποίο ήταν πιασμένο και το πέπλο της.

 Δήμητρα Τσώνου γάμος

Ισορροπιστής Δήμητρα Τσώνου γάμος

Ισορροπιστής Δήμητρα Τσώνου γάμος

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και η Κατερίνα Στικούδη, η οποία να σημειώσουμε πως έκανε μια πολύ εκκεντρική εμφάνιση για γάμο. Φόρεσε ένα γκρι σε ίσια γραμμή παντελόνι με λευκό πουκάμισο και από πάνω ένα αμάνικο μπλουζάκι του μπάσκετ, ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με sneakers.

Ισορροπιστής Κατερίνα Στικούδη

Η δουλειά του Ισορροπιστή εκτός της μουσικής

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Παυλίδης αποκάλυψε πως εκτός από μουσικός είναι και Εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών. Έτσι λίγο μετά τα βραδινά live του ο ίδιος καλείται να ανοίξει τον πάγκο του στις λαϊκές αγορές.

«Νομίζω ότι και τα δύο συνδυάζονται. Είμαι και το πρωί και το βράδυ ράπερ και παραγωγός το ίδιο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.