Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα πρώην συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού - Με κομψό νυφικό η καλή του και ο γαμπρός με πράσινο κοστούμι

Φωτογραφίες από το μυστήριο και τον χώρο της δεξίωσης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα πρώην συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού - Με κομψό νυφικό η καλή του και ο γαμπρός με πράσινο κοστούμι

Πολλοί είναι οι γάμοι που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες, αλλά και εκείνοι που πραγματοποιήθηκαν ήδη τις προηγούμενες ημέρες. Μετά τον γάμο αγαπημένης Ελληνίδας δημοσιογράφου, η οποία περιμένει και το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ για ποια πρόκειται και φωτογραφίες με το "νυφικό"), δηλαδή, έγινε γνωστό πως παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και ένας παλιός συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, ο οποίος εργάζεται ως δημοσιογράφος και μοντέλο.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί στο ίδιο πλατό του "Μες στην καλή χαρά", ωστόσο μετά το τέλος αυτής δεν ξαναβρέθηκαν τηλεοπτικά. Ο λόγος για τον Δημήτρη Λαγιόπουλο και τον έρωτα της ζωής του Ματίλντα Παρισσινού. Το ζευγάρι βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι κλειστός θέλησαν να παραμείνει και ο γάμος τους, όμως μέσα από τα stories των φίλων και των συγγενών τους, διάφορα στιγμιότυπα διέρρευσαν στο Instagram.

Φωτογραφίες από τον γάμο του Δημήτρη Λαγιόπουλου και της καλής του

Το μυστήριο τελέστηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί. Η νύφη φορούσε ένα υπέρλαμπρο νυφικό, κομψό, σε στενή γραμμή και φορούσε μακρύ πέπλο στα πιασμένα της μαλλιά, ενώ ο γαμπρός φορούσε πράσινο κοστούμι, κάνοντας τη διαφορά. Το τραπέζι πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ όμορφο χώρο, ανοιχτό, με φωτάκια και λουλούδια σε πορτοκαλί, κίτρινες και μωβ αποχρώσεις, όπως ήταν και η ανθοδέσμη της νύφης.

Λαγιόπουλος γάμος Ματίλντα
Πηγή: Instagram

Γάμος Λαγιόπουλου
Πηγή: Instagram

Λαγιόπουλος γάμος συνεργάτης Γερμανού
Πηγή: Instagram

Λαγιόπουλος γάμος
Πηγή: Instagram

Λαγιόπουλος γάμος στολισμός
Πηγή: Instagram

Λαγιόπουλος γάμος αμάξι
Πηγή: Instagram

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους πριν από μερικούς μήνες, τον Απρίλιο συγκεκριμένα, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την μονάκριβη κόρη τους.

Δείτε εδώ ποιος πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής θα παντρευτεί πολύ σύντομα.