«Στο μυαλό σας οι δημοσιογράφοι έχετε...» - Το ξέσπασμα του Παύλου Χαϊκάλη για την επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Αυτό είναι ανθρωποφαγία και κατάντια της ζωής»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στο μυαλό σας οι δημοσιογράφοι έχετε...» - Το ξέσπασμα του Παύλου Χαϊκάλη για την επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το δεύτερο μέρος τη συνέντευξης του Παύλου Χαϊκάλη στην εκπομπή Δυο στις 10, προβλήθηκε σήμερα Κυριακή 15/10 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ - δείτε ωστόσο και το πρώτο μέρος.

Σήμερα λοιπόν, ο ηθοποιός που πλέον μένει στο Κατάκολο έχοντας αφήσει πίσω του την υποκριτική, μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ξεσπώντας κατά των τηλεοπτικών εκπομπών. Επίσης, αναφέρθηκε στην υπόθεση τόσο του ίδιου όσο και του πρώην συναδέλφου του.

Οι αποκαλύψεις του Παύλου Χαϊκάλη

«To 50-50 δεν το ήθελαν τα κανάλια. Ο ΑΝΤ1 το απέρριψε και το MEGA ήθελε να το κόψει από τον πρώτο χρόνο. Βλέπω πρώην συναδέλφους να μιλάμε με κακία. Πλέον αν έχεις μια διαφορετική άποψη είσαι καταδικασμένος. Τα σόσιαλ μίντια κάνουν μεγάλη ζημιά. Είναι καταδίκη του ανθρώπου, έχουν διαλυθεί παιδιά και οικογένειες», ανέφερε αρχικά για την πολύ επιτυχημένη κωμική σειρά που άφησε εποχή σε τηλεθέαση.

Η επικοινωνία με τον Φιλιππίδη και το ξέσπασμα

«Ευχαριστώ το Θεό για την εχθρότητα και τον πόνο που ήρθε για να με βοηθήσει να δω το φως στο σκοτάδι. Έβλεπα ανθρώπους να μιλάνε εναντίον του αυτοί που είχαν βοηθηθεί από τον Πέτρο. Βγήκαν να μιλήσουνε χωρίς να έχουν κανένα λόγο να μιλήσουν εναντίον του. Δεν τον υπερασπίζομαι, ούτε τον κατακεραυνώνω, ούτε τον καταδικάζω. Έχουν φαγωθεί όλοι τώρα αν μιλάω με τον Φιλιππίδη.

Θεωρώ ηθικά απαράδεκτο με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω περάσει και έχω κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τον έβλεπα για τρία χρόνια περισσότερο από την γυναίκα μου, έχουμε περάσει και δύσκολα και εύκολα, να μην τον πάρω σε μια δύσκολη στιγμή τηλέφωνο και αντί αυτού να του δώσω μία κλωτσιά να τον πάω ακόμα παρακάτω. Κάτι που κάνανε σε εμένα. Εγώ αυτό δεν άλλον δεν θα το κάνω. Το θεωρώ ηθικός απαράδεκτο. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, δεν έχω φάει στο σπίτι του.

Το τι συζητάμε είναι δικό μας θέμα. Θα ήμουν απαράδεκτος να μην τον πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι κάνει. Στο μυαλό σας οι δημοσιογράφοι έχετε ότι πρέπει να φτιάξετε ένα θέμα χωρίς να υπάρχει. Πολλές φορές παίρνουν δημοσιογράφοι απαντάω με ευγενικό τρόπο για να μην το κλείσω και την επόμενη ημέρα γίνονται θέμα χωρίς να το ξέρω. Για αυτό δεν μιλάω. Έφτασαν τα κανάλια να αντικαταστήσουν τους θεσμούς. Αν βγει κάποιος να πει ότι είμαι υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη θα "κυνηγηθεί". Αυτό είναι ανθρωποφαγία και κατάντια της ζωής», είπε χαρακτηριστικά.

Η τοποθέτηση του για την υπόθεση

«Υπάρχει η δικαιοσύνη να αποφασίσει αν ένα γεγονός έχει συμβεί ή όχι. Όμως ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωώθηκε. Για το αδίκημα για το οποίο πήγε φυλακή, γι’ αυτό το αδίκημα αθωώθηκε. Δεν είδα να προβάλλεται όμως τόσο πολύ. Με ενόχλησε στην υπόθεση. Είναι δουλειά της τηλεόρασης να κάνει πλύση εγκεφάλου;», απάντησε σχετικά με την υπόθεση του και την αθώωση του.

Η απάντηση για την δική του υπόθεση καταγγελίας

Σχετικά με την δική του υπόθεση (δείτε εδώ) απάντησε: «Τις θέσεις μου για τη γυναίκα και όσα έχω πει, όλα αυτά σε μια νύχτα ξεχαστήκανε. Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε "Ρε παιδιά, αυτό για το οποίο κατηγορούν τον Χαϊκάλη μήπως είναι μια επιτυχία που είχε κάνει κάποτε στον κινηματογράφο και το πήρανε σαν εύκολη λύση, το οποίο δεν υπόκειται νομικά;" Ανέλυσε κανείς ότι πήγα εγώ στο σωματείο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου; Είδε κανείς τι παρουσιάστηκε στο Σωματείο; Σιχάθηκα. Είδα ανθρώπους να μιλάνε που δεν είχαν κανέναν λόγο να μιλήσουν. Γιατί ρε φίλε; Για να φανείς κι εσύ ότι κάτι είσαι. Άκουσα τέρατα».