Ατύχημα στον αέρα του ΑΝΤ1 για τον κάμεραμαν της εκπομπής I love ΣουΚου - Η αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα

«Είσαι καλά, αγόρι μου; Κούνα το κεφάλι σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα στον αέρα του ΑΝΤ1 για τον κάμεραμαν της εκπομπής I love ΣουΚου - Η αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα

Όλο χαρά ξεκίνησε την εκπομπή της I love ΣουΚου (δείτε τι έδειξε η χθεσινή τηλεθέαση) η Μπέττυ Μαγγίρα, σήμερα Κυριακή 15/10, ωστόσο κατά την έναρξη είχε ένα απρόοπτο περιστατικό. Συγκεκριμένα, ο κάμερμαν της έπεσε κάτω θέλοντας να την τραβήξει ένα ωραίο πλάνο.

Το σκηνικό πτώσης δεν το είδαμε, ωστόσο, η αντίδραση της παρουσιάστριας έδειξε την ανησυχία της, αφού ξαφνικά το πλάνο... οριζοντιώθηκε!

Το ατύχημα του κάμεραμαν της Μαγγίρα

Εκεί λοιπόν που η ομάδα της εκπομπής χόρευε, ξαφνικά "πάγωσε" με το πλάνο να αλλάζει και την Μπέττυ Μαγγίρα να λέει «Είναι καλά ο άνθρωπος; Είσαι καλά, αγόρι μου; Κούνα το κεφάλι σου».

Αφού λοιπόν είδε πως ήταν όλα καλά, σχολίασε με χιούμορ το περιστατικό. «Πω πω πω τους ισοπέδωσα όλους με τον ερχομό μου. Βάζω τους ανθρώπους να κάνουν επικίνδυνες αποστολές», είπε χιουμοριστικά.

Επική και η χθεσινή είσοδος στο πλατό

Επική είσοδο είχε και στην έναρξη της χθεσινή εκπομπής. Με αυτό τον τρόπο αλλά και με σχόλια της αργότερα, πέταξε τα υπονοούμενα της εκεί που ήθελε...

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με δημοσιογράφους και κάμερες να την περιμένουν για μια δήλωση... ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει.

«Τι θέλεις να με ρωτήσεις; Κατ’ αρχάς, πόσο χρονών είσαι; Άσε, μη μου πεις καλύτερα. Είσαι πάρα πολύ μικρή και πάρα πολύ όμορφη και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα σου μιλήσω. Εσύ από ποιο κανάλι είσαι; Από τον ΑΝΤ1; Ααα στον ΑΝΤ1 μιλάω. Από ποια εκπομπή; Ααα στο I Love ΣουΚου δεν μιλάω γιατί πάρα πολύ απλά θα τα πω όλα μόνη μου στην εκπομπή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αφού κάθισαν όλοι στο τραπέζι η Μπέττυ Μαγγίρα δεν σταμάτησε τα "καρφιά" λέγοντας «Δεν το ξέρεις; Είναι η νέα μόδα. Δεν μιλάμε στις κάμερες. Πάρα πολύ μου αρέσει! Εξαρτάται αν γουστάρεις το κανάλι, αν γουστάρεις την παρουσιάστρια, αν έχεις κάποιο θέμα με κάποιον απ’ το πάνελ... βέβαια! Είναι η νέα μόδα. Μετά τις κόντρες, μετά την ανθρωποφαγία μεταξύ μας, τώρα δεν μιλάμε», είπε μιλώντας με τους συνεργάτες της.

Με το σκετς στην αρχή αλλά και με τα λόγια της αυτά, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, θέλησε να σχολιάσει σατιρικά και να πετάξει τα υπονοούμενα της σε δυο συγκεκριμένα πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά στην Ιωάννα Μαλέσκου που αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια η Φαίη Σκορδά, αλλά και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αρνήθηκε να μιλήσει σε ρεπορτέρ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.