Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη για την δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ: «Περιμένω το αποτέλεσμα, αργεί πολύ δεν ξέρω γιατί...»

Το σχόλιο για το Πρωινό του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι παραχώρησε ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής λοιπόν, ρωτήθηκε τόσο για την δικαστική του διαμάχη με τον ΣΚΑΙ (δείτε γιατί κατέληξαν εκεί), αλλά και για τα γεγονότα της επικαιρότητας, όπως ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Αχιλλέας Μπέος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

«Πρέπει να υπάρχει τρόπος που θα πούμε τις απόψεις μας, γιατί ο τρόπος που θα το πούμε μπορεί να είναι επικίνδυνος ο τρόπος που θα περάσει και είμαστε αιρετοί, επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα. Είναι επικίνδυνο για ένα παιδί, για θα σκεφτεί ότι "για να το λέει αυτό ο δήμαρχος, που εκλέγεται με 55% μπορώ να το πω και εγώ," και να κάνει bullying σε ένα ομοφυλόφιλο παιδί που είναι πιθανό να μην το διαχειριστεί εξίσου καλά με τον κ. Κασσελάκη. Μπορεί να το οδηγήσει στην απομόνωση, στη δυστυχία, και σε άσχημες συνέπειες που έχουμε δει», ανέφερε αρχικά για το σάλο με τον Αχιλλέα Μπέο, εξαιτίας των δηλώσεων του.

Ενώ συνέχισε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την στάση του: «Ο κ. Κασσελάκης είναι άπειρος και διαχειρίζεται την κατάσταση σαν να μιλάει στους φίλους στο σαλόνι του σπιτιού του. Δεν είναι προτεραιότητα στην ειδησεογραφία τι κάνει ο Μπέος και ο Κασσελάκης, και να υπάρχει σωστός τρόπος. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει αυτό που πιστεύει με όποιον τρόπο γουστάρει επειδή έχει το άλλοθι του "έτσι είμαι εγώ"».

Η απάντηση για τον ΣΚΑΙ

«Δεν θα παρουσίαζα το Big Brother. Περιμένω το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης με τον ΣΚΑΙ, το οποίο αργεί πολύ, και δεν ξέρω γιατί, αν και έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», απάντησε σχετικά με τη διαμάχη του με τον ΣΚΑΙ εξαιτίας της παρουσίασης του Big Brother.

To σχόλιο για το Πρωινό

Σχετικά με την πρόταση του Γιώργου Λιάγκα έπειτα από την συζήτηση που είχαν πριν μερικές ημέρες, είπε: «Δεν μου έγινε ποτέ επίσημη πρόταση, ο Γιώργος Λιάγκας το είπε προφανώς γιατί ένιωσε καλά. Σε ένα υποθετικό σενάριο και σύμπαν μπορεί να ήταν ωραία να είμαι στο Πρωινό αλλά όχι σε αυτό το σύμπαν και στον ΑΝΤ1».