«Πηγαίνουμε και τι παιχνίδι μου έχουν στήσει....» - Η αποκάλυψη του Μάνεση για τις "απάτες" εις βάρος του στην εκπομπή "60 λεπτά Ελλάδα"

«Τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν οι τοπικοί παράγοντες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πηγαίνουμε και τι παιχνίδι μου έχουν στήσει....» - Η αποκάλυψη του Μάνεση για τις

Μετά το ξέσπασμα του για τα νούμερα τηλεθέασης, ο Νίκος Μάνεσης προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με τις απάτες που στήθηκαν σε βάρος του όταν παρουσίαζε την εκπομπή "60 λεπτά Ελλάδα". O παρουσιαστής του ALPHA αφηγήθηκε κάποια συγκεκριμένα περιστατικά που είχε βιώσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταξιδιωτικής εκπομπής, χωρίς βέβαια να αναφέρει ονόματα.

Η αποκάλυψη του Νίκο Μάνεση

«Θα πω δύο ενοχλητικά περιστατικά χωρίς να πω περιοχές. Σε μια περιοχή ενώ κάνω αποστολή, γυρίσματα, έρχεται ένας καταπληκτικός σύλλογος ντόπιων και μου λένε "κύριε Μάνεση, θέλουμε να έρθετε το βράδυ να κάνουμε ένα γλέντι να σας τιμήσουμε. Αν και ήμασταν πτώματα από την κούραση, λέω ας πάμε, θέλουν να μας τιμήσουν, θα τους κάνουμε και δυο πλάνα". Πηγαίνουμε και τι παιχνίδι μου έχουν στήσει... έχουν βγάλει αφίσες και εισιτήρια, "μαζί μας ο Νίκος Μάνεσης", κανονικά εισιτήρια διάτρητα από την εφορία. Μπαίνω μέσα, ο κόσμος πληρώνει λεφτά και με το που το παίρνω χαμπάρι τους λέω "τι είναι αυτά ρε παιδιά; Μου είπατε θέλετε να με τιμήσετε". Έφυγα όπως καταλαβαίνεις», αποκάλυψε αρχικά, με τους συναδέλφους τους να μην μπορούν να πιστέψουν τα λόγια του.

Και συνέχισε: «Τα μεγαλύτερα προβλήματα στο 60 Λεπτά Ελλάδα ήταν οι τοπικοί παράγοντες. Ο καντιλάρχης, ο Δήμαρχος και πάει λέγοντας. Έχω πάει σε ένα μέρος και με κυνηγάει ο Δήμαρχος όπου πάω από πίσω. Με παρακολουθεί. Εμείς πηγαίναμε με λεφτά του Κοντομηνά, γιατί αν αναλάβουν να σε πληρώσουν οι Δήμοι, μετά γίνεσαι υπηρέτης τους. Εμένα με έκανε ρόμπα στα social media ο δήμαρχος σε ένα νησί, επειδή δεν έδειξα έναν φίλο του μελισσοκόμο και την παιδική χαρά που είχε φτιάξει για να επανεκλεγεί».