Βγήκε στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι και κατέκραξε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θέλει απεγνωσμένα μία θέση στην τηλεόραση»

Και όχι, αυτή τη φορά δεν είναι η Μέγκι Ντρίο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δεν είναι μόνο η Μέγκι Ντρίο (δείτε τις δηλώσεις της) που σε όποια κάμερα μπροστά κράζει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ένα πρόσωπο της μόδας με μεγάλη καριέρα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι δεν την άφησε ασχολίαστη...

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά που μίλησε στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο, τόσο για τους κριτές και την παρουσιάστρια του My style rocks, όσο και για την Ελένη Φουρέιρα που παρόλο που έγινε μητέρα, συνεχίζει τις "καυτές" της εμφανίσεις επί σκηνής.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Το My Style Rocks κατάντησε να είναι ριάλιτι. Δεν με αφορά να κάνω τον κριτή σε τέτοιο πρόγραμμα. Για να πάω σε ένα πρόγραμμα μόδας θα πρέπει να είναι στα δικά μου στεγανά και να μεταλαμπαδεύσω αυτό που έχω μάθει», ανέφερε αρχικά για το show μόδας.

Ενώ σχολίασε στη συνέχεια: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα editorial κάποιας φοράς σε ένα περιοδικό που κάνει editorial. Έχω δει 1-2 εικόνες της και αυτές είναι ολόγυμνη. Η Σοφία Χατζηπαντελή θέλει τα κορίτσια του My Style Rocks να βγαίνουν γυμνά σαν εκείνη για να θεωρεί σωστή την εμφάνισή τους. Γιατί τους ενοχλεί αν οι συμμετέχουσες έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις, όταν φαίνεται πως έχει κάνει και η Σοφία Χατζηπαντελή. Εύχομαι η Σοφία Χατζηπαντελή να μην έχει κάνει πλαστικές γιατί είναι ένα νέο κορίτσι»

Για τους υπόλοιπους κριτές είπε: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης βαθμολογεί συνέχεια με «1» τις συμμετέχουσες. Στη θέση του ή θα τις άλλαζα ή θα έφευγα από το παιχνίδι. Για να δίνουν τόσο χαμηλές βαθμολογίες στις παίκτριες του My Style Rocks σημαίνει ότι είναι άχρηστο το υλικό. Τον Δημήτρη Σκουλό τον συμπαθώ αλλά λέει όλο άκυρα αστεία».

Τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά

«Δεν με πείθει τηλεοπτικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν ξέρω ποια είναι η ταυτότητά της. Μου φαίνεται ότι θέλει απεγνωσμένα μία θέση στην τηλεόραση. Την μια κάνει ένα πάνελ τάδε, μετά σε μια άλλη εκπομπή και μετά πάμε σε ένα άλλο. Οι τηλεοπτικές μετακινήσεις της, μου δείχνουν μια τρελή ανασφάλεια. Η Βίκυ Καγιά έκανε σουξέ στο Shopping Star επειδή μας την επέβαλλαν, παίζοντάς την συνεχώς», σχολίασε για τη συμμετοχή της στο Shopping Star.

Όσον αφορά την Ελένη Φουρέιρια: «Έχει “βαρύνει” γενικότερα μετά τη μητρότητα η Ελένη Φουρέιρα, αλλά δεν είναι κακό αυτό το βάρος. Δεν μπορεί μία μάνα να χτυπιέται όλη την ώρα. Μόνο η Μπιγιονσέ είναι μια μάνα που μπορεί να χτυπιέται τόσο καλά».