Ευριδίκη Βαλαβάνη: «Μια ζωή την έχουμε, αλλά...» - Αναστάτωση στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" με τον Κώστα Τσουρό περί απιστίας

«Για εμένα απιστία είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ευριδίκη Βαλαβάνη: «Μια ζωή την έχουμε, αλλά...» - Αναστάτωση στην εκπομπή

Σήμερα, Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στην μεσημεριανή εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, και παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός, υπήρξε μία ένταση μεταξύ του παρουσιαστή και της συνεργάτιδάς του, Ευριδίκης Βαλαβάνης γύρω από το θέμα της απιστίας.

Τι είπε η Ευριδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Τσουρός για την απιστία

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπή ο Μέμος Μπεγνής, σχετικά με την προσωπική του άποψη, πως ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον, ξεκίνησε μία μεγάλη συζήτηση ανάμεσα στους δύο συνεργάτες. Η γνωστή αθλητικογράφος αρχικά σχολίασε για τις δηλώσεις του ηθοποιού, ότι «Μια ζωή την έχουμε, αλλά να είμαστε και σωστοί άνθρωποι. Μην πάμε και κερατώνομε και απιστούμε όλοι».

«Εγώ δεν μπορώ με την απιστία γίνομαι έξαλλη», δήλωσε. «Και η σεξουαλική συνεύρεση, και το συναισθηματικό δέσιμο, είναι όλα για εμένα απιστία», πρόσθεσε. «Ακόμα και το να πας να φλερτάρεις κάποιον άλλον, ενώ είσαι σε σχέση για εμένα είναι απιστία», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Την εξομολόγηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη για της εγκυμοσύνη

«Σε σχέση είσαι, δεν είσαι νεκρός», υπογράμμισε ο παρουσιαστής. Η συνεργάτιδά του σε έκρυθμη κατάσταση, του αποκρίθηκε, πως «άλλο είναι να κάνεις ένα κομπλιμέντο, και άλλο να φλερτάρεις και να καταλήξει κάπου αλλού όλο αυτό». «Μην τρελαθούμε! Σέβεσαι τον άλλον που έχεις δίπλα σου, αν πας και να στέλνεις μηνύματα σε άλλον;», συνέχισε έξαλλη.

«Δηλαδή είναι κακό να πεις στον άλλον, ότι είναι ωραίος;», ρώτησε ο παρουσιαστής. Η δημοσιογράφος ανέφερε, πως άλλο είναι το κομπλιμέντο. «Γιατί να είσαι με έναν άνθρωπο, που δε γουστάρεις;», αναρωτήθηκε, όταν οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής έλεγαν, πως μπορεί να συγχωρέσουν το one night stand. «Είναι δυνατόν να είσαι με έναν άνθρωπο 20, 30, 40 χρόνια… Αν έχεις κάνει παιδιά και δεν τον γουστάρεις γιατί δεν κάνεις αλλιώς τη ζωή σου;», ξαναρώτησε. «Άλλο να θαυμάζεις κάποιον άλλον, και άλλο να το προχωρήσεις μαζί του».

«Αν γίνει μία φορά, θα γίνεται συνέχεια», είπε και έκλεισε. «Έμαθα εκ των υστέρων απιστία στη σχέση μου, και μετά τη συγχώρεσα, αλλά δε θα το ξανά έκανε», αποκάλυψε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: