Ανδρέας Φουστάνος: «Καταφέραμε να πάμε και οι δύο παρακάτω...» - Άκρως εξομολογητικός για τη σχέση του με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου

«Τι θα πει χωρισμός;...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 23-04-2001 Κηφισιά,Άγιος Δημήτριος-Γάμος Μενεγάκης και Λάτσιου
NDP/ 23-04-2001 Κηφισιά,Άγιος Δημήτριος-Γάμος Μενεγάκης και Λάτσιου

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος, Ανδρέας Φουστάνος, αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, και τις πολύ προσωπικές δηλώσεις για τη ζωή του, μίλησε για πρώτη φορά πολύ διεξοδικά για το γάμο του, αλλά και τη σχέση του μετά το διαζύγιο, με την αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Φουστάνος για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, και εστίασε κυρίως στην προσωπική σχέση, που έχει καταφέρει να διατηρήσει με την πρώην σύζυγό του.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αρχικά, πώς πέτυχαν μετά το διαζύγιο να διατηρήσουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Εκείνος απάντησε, ότι «Με την Νατάσα έχουμε μία καταπληκτική σχέση. Κατ’ αρχάς έχουμε ένα παιδί μαζί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει χωρισμός, αλλαγή υπάρχει. Στην ζωή σου αλλάζεις».

Συνέχισε εξηγώντας, πως «Τι θα πει χωρισμός; Δηλαδή αν έχεις με κάποιον μία σχέση, τραβάς έναν τοίχο και δεν του ξαναμιλάς; Πάντα είχαμε άριστη επικοινωνία μεταξύ μας. Έχουμε είκοσι χρόνια διαφορά με τη Νατάσα. Ζήσαμε την αγάπη μας, τον γάμο μας, περάσαμε υπέροχα μαζί, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που βαριέσαι, θες την αλλαγή. Έτσι έγινε και με τον γάμο μας. Πήγαμε και οι δύο παρακάτω».

Θεοδωρίδου Φουστάνος
26-10-2012 Έναρξη Βοτανικός

«Εκείνη την εποχή που είχατε πάρει διαζύγιο, ο τύπος οργίαζε ότι είχατε διαμάχη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου για την μοιρασιά της περιουσίας», του υπενθυμίζει ο δημοσιογράφος και τον ρώτησε, εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, αν έχει συμβεί. «Ποτέ δεν είχαμε οποιαδήποτε διαμάχη με τη Νατάσα. Δεν είχαμε να χωρίσουμε και τίποτα μεταξύ μας, γιατί ο καθένας είχε τα δικά του. Δεν είχαμε τίποτα από κοινού», δήλωσε σε πρώτη φάση.

«Όταν την γνώρισα τη Νατάσα ήταν ήδη επαγγελματίας στη δουλειά της και δεν εξαρτιόταν από εμένα οικονομικά. Οπότε όταν πήραμε διαζύγιο δεν είχαμε να μοιράσουμε και τίποτα. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας», εξιστορεί από την πτυχή αυτή της ζωής του. «Ο καθένας ήταν ανεξάρτητος, δεν μπήκε το συμφέρον ανάμεσά μας ποτέ. Βλέπεις άλλες περιπτώσεις που οικογένειες, αδέρφια μεταξύ τους σφάζονται για ένα οικόπεδο», σχολίασε και κατέληξε.