Τα 8 χρόνια γάμου του Ανδρέα Φουστάνου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου - Το διαζύγιο και η ''διαμάχη'' για την περιουσία

«Ζήσαμε την αγάπη μας, περάσαμε υπέροχα μαζί»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ανδρέας Φουστάνος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο κάνοντας αναφορά στο γάμο του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία απέκτησαν μαζί και μία κόρη την Ανδριάνα.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την πρώην σύζυγό του, καθώς ξεκαθάρισε, πως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές, αφού κατά μία έννοια δε χώρισαν ποτέ, απλώς θέλησαν να ζήσουν κάτι νέο, με άλλους συντρόφους.

Παρόμοια στάση κρατάει και η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου σε δηλώσεις της, καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα της κόρης της (δείτε εδώ το λόγο, που βρέθηκαν ξανά μαζί - φωτογραφίες).

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Φουστάνου για τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Πώς καταφέρατε μετά το διαζύγιό σας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, να διατηρείτε άριστες σχέσεις μεταξύ σας;

Με την Νατάσα έχουμε μία καταπληκτική σχέση. Κατ’ αρχάς έχουμε ένα παιδί μαζί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει χωρισμός, αλλαγή υπάρχει. Στην ζωή σου αλλάζεις. Τι θα πει χωρισμός; Δηλαδή αν έχεις με κάποιον μία σχέση, τραβάς έναν τοίχο και δεν του ξαναμιλάς;

Πάντα είχαμε άριστη επικοινωνία μεταξύ μας. Έχουμε είκοσι χρόνια διαφορά με τη Νατάσα. Ζήσαμε την αγάπη μας, τον γάμο μας, περάσαμε υπέροχα μαζί, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που βαριέσαι, θες την αλλαγή. Έτσι έγινε και με τον γάμο μας. Πήγαμε και οι δύο παρακάτω.

Εκείνη την εποχή που είχατε πάρει διαζύγιο, ο τύπος οργίαζε ότι είχατε διαμάχη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου για την μοιρασιά της περιουσίας. Είχε συμβεί κάτι τέτοιο;

Ποτέ δεν είχαμε οποιαδήποτε διαμάχη με τη Νατάσα. Δεν είχαμε να χωρίσουμε και τίποτα μεταξύ μας, γιατί ο καθένας είχε τα δικά του. Δεν είχαμε τίποτα από κοινού. Όταν την γνώρισα τη Νατάσα ήταν ήδη επαγγελματίας στη δουλειά της και δεν εξαρτιόταν από εμένα οικονομικά.

Οπότε όταν πήραμε διαζύγιο δεν είχαμε να μοιράσουμε και τίποτα. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας. Ο καθένας ήταν ανεξάρτητος, δεν μπήκε το συμφέρον ανάμεσά μας ποτέ. Βλέπεις άλλες περιπτώσεις που οικογένειες, αδέρφια μεταξύ τους σφάζονται για ένα οικόπεδο.

Φουστάνος - Θεοδωρίδου

«Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια»

Ο Ανδρέας Φουστάνος είχε μιλήσει στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην τωρινή του σχέση και στην διαφορά ηλικίας τους.

Συγκεκριμένα, είπε: «Στον εαυτό μου δεν έχω κάνει τίποτα, ένα botox έχω δοκιμάσει μια φορά. Δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάζει για να πω ότι θα το κάνω συνέχεια. Ο χρόνος για να είναι φίλος σου πρέπει να το θες. Άμα δεν θες να μεγαλώσεις δεν μεγαλώνεις».

Αναφορικά με τις σχέσεις του δήλωσε: «Είμαι γεννηθείς το 1951. Σχέση με συνομήλικη ή μεγαλύτερη γυναίκα έκανα όταν ήμουν 28 χρόνων. Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια.

Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο, έχω πάντα καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, δεν έχω συγκρουστεί ποτέ. Με τη Νατάσα (Θεοδωρίδου), ενημέρωσα τη μητέρα μου μία μέρα πριν από τον γάμο μας και δεν ήξερε αν είχα πάρει διαζύγιο από την προηγούμενη σύζυγό μου».

Τέλος, ο Ανδρέας Φουστάνος ανέφερε ότι οι κόρες του γνωρίζουν για την προσωπική του ζωή:

«Αν κάτι δεν τους αρέσει θα μου το πουν. Μια φορά ρώτησα τη μεγάλη για την κοπέλα που έβγαινα και μου απάντησε: “Άλλο χρώμα”, επειδή η προηγούμενη ήταν μελαχρινή και αυτή ήταν ξανθιά.

Δεν είμαι παππούς. Μια μέρα πήγε ο εγγονός μου να με πει παππού και μόλις τον κοίταξα, με φώναξε Ανδρέα». Παράλληλα, σε μια πρόσφατη δήλωση του ο Ανδρέας Φουστάνος υποστήριξε την Νατάσα Θεοδωρίδου.