Μαζί ξανά Νατάσα Θεοδωρίδου και Ανδρέας Φουστάνος - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Παρευρέθηκαν στην ορκωμοσία της κόρης του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαζί ξανά Νατάσα Θεοδωρίδου και Ανδρέας Φουστάνος - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από τη μέρα που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ωστόσο η κόρη που απέκτησαν θα τους ενώνει για μια ζωή. Στην Ανδριάνα Φουστάνου ήταν αφιερωμένη και η περασμένη Τετάρτη, καθώς τότε ήταν προγραμματισμένη η ορκωμοσία της από το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Ανδρέας Φουστάνος (δείτε εδώ την 37χρονη σύντροφό του) ξεκίνησαν μαζί από την Αθήνα το τρίωρο ταξίδι μέχρι την Καλαμάτα, με τον φακό να τους συναντά πανευτυχείς λίγο πριν μπουν στην αίθουσα εκδηλώσεων. Περίπου μία ώρα κράτησε η τελετή, με τους γονείς της να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά της και μόλις ήρθε να σηκώνουν τα κινητά τους απαθανατίζοντας αυτές τις μοναδικές στιγμές - λόγω επιθέτου ήταν χαμηλά στην (αλφαβητική) σειρά των τελειόφοιτων.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Η Ανδριάνα Φουστάνου παρέλαβε το πτυχίο της από τον Πρόεδρο του Τμήματος Φιλολογίας, Γιώργο Ανδρειωμένο (φωτ. κάτω) και στη συνέχεια έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων που ταξίδεψαν μαζί της. Στο πλευρό της, πέρα από τους γονείς της, βρίσκονταν οι δύο ετεροθαλείς αδελφές της Χριστιάνα Μπέτα και η Ιζαμπέλα Φουστάνου (φωτ. κάτω), που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν τη μεγάλη μέρα. Μετά τις ομαδικές αναμνηστικές φωτογραφίες, πήραν το δρόμο της επιστροφής, γιορτάζοντας τα ευχάριστα με ένα μεγάλο τραπέζι.

Το προφίλ της νεαρής Ανδριάνας

Μαζί ξανά Νατάσα Θεοδωρίδου και Αντρέας Φουστάνος

Μια μεγάλη ανθοδέσμη από κρίνα, μαζί με ευχές για «καλή σταδιοδρομία» συνόδευσαν την Ανδριάνα Φουστάνου σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Η Andy, όπως τη φωνάζουν, έχει επιλέξει τελείως διαφορετικό δρόμο από τους γονείς της και συνήθως μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στις λίγες φορές, πάντως, που έχει εμφανιστεί, όλοι έχουν να λένε για τη χαρακτηριστική εμφανισιακή ομοιότητα με τη μητέρα της.

Περήφανοι... οικογενειακώς!

Μαζί ξανά Νατάσα Θεοδωρίδου και Αντρέας Φουστάνος

Στον απόηχο της τελετής ήρθαν και οι αναρτήσεις από τη Νατάσα Θεοδωρίδου (δείτε την εδώ), που αποκάλυψε αρχικά το ευχάριστο γεγονός. «Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα», ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια, ενώ και ο Ανδρέας Φουστάνος δήλωσε υπερήφανος για την κόρη του, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το περιοδικό.

Περισσότερα στο νέο Χριστουγεννιάτικο τεύχος του YOU, που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 21/12, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ