Μελαχρινή και με αναλογίες μοντέλου - Αυτή είναι η 37χρονη κούκλα σύντροφος του Ανδρέα Φουστάνου

Οι αναρτήσεις της στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μελαχρινή και με αναλογίες μοντέλου - Αυτή είναι η 37χρονη κούκλα σύντροφος του Ανδρέα Φουστάνου

Τα τελευταία χρόνια ο Ανδρέας Φουστάνος είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ καθώς διατηρεί σχέση με μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Μπορεί να έχουν αρκετά χρόνια διαφορά ηλικίας, ωστόσο δεν είναι κάτι που τους απασχολεί ιδιαίτερα.

Εδώ και κάποια χρόνια λοιπόν, ο ίδιος διατηρεί σχέση με την Βίκυ Μανώλη η οποία είναι 37 ετών και επιχειρηματίας (δείτε εδώ την πραγματική τους διαφορά ηλικίας). Μάλιστα, η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, είναι μελαχρινή και διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα. Επιπλέον, το κοινό που έχει στο instagram είναι αρκετά μεγάλο καθώς την ακολουθούν 26,2 χιλιάδες άτομα. Να τονίσουμε πως η ίδια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο "My style rocks".

Η μελαχρινή σύντροφος του Ανδρέα Φουστάνου

Εξωτερική φωτογραφία: NdpPhoto

Εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram/ vickymanoli__

«Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην τωρινή του σχέση και στην διαφορά ηλικίας τους.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός εξομολογήθηκε τόσο για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο του όσο και τις σχέσεις του.

Ανδρέας Φουστάνος

Συγκεκριμένα, είπε: «Στον εαυτό μου δεν έχω κάνει τίποτα, ένα botox έχω δοκιμάσει μια φορά. Δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάζει για να πω ότι θα το κάνω συνέχεια. Ο χρόνος για να είναι φίλος σου πρέπει να το θες. Άμα δεν θες να μεγαλώσεις δεν μεγαλώνεις».

Αναφορικά με τις σχέσεις του δήλωσε: «Είμαι γεννηθείς το 1951. Σχέση με συνομήλικη ή μεγαλύτερη γυναίκα έκανα όταν ήμουν 28 χρόνων. Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια.

Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο, έχω πάντα καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, δεν έχω συγκρουστεί ποτέ. Με τη Νατάσα (Θεοδωρίδου), ενημέρωσα τη μητέρα μου μία μέρα πριν από τον γάμο μας και δεν ήξερε αν είχα πάρει διαζύγιο από την προηγούμενη σύζυγό μου».

Τέλος, ο Ανδρέας Φουστάνος ανέφερε ότι οι κόρες του γνωρίζουν για την προσωπική του ζωή:

«Αν κάτι δεν τους αρέσει θα μου το πουν. Μια φορά ρώτησα τη μεγάλη για την κοπέλα που έβγαινα και μου απάντησε: “Άλλο χρώμα”, επειδή η προηγούμενη ήταν μελαχρινή και αυτή ήταν ξανθιά.

Δεν είμαι παππούς. Μια μέρα πήγε ο εγγονός μου να με πει παππού και μόλις τον κοίταξα, με φώναξε Ανδρέα». Παράλληλα, σε μια πρόσφατη δήλωση του ο Ανδρέας Φουστάνος υποστήριξε την Νατάσα Θεοδωρίδου.