Λίγα λεπτά αφότου ήρθε ο μικρός Φοίβος στη ζωή - Τα συγκινητικά λόγια που είχε πει ο Κώστας Βουτσάς στην Αλίκη Κατσαβού

Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό στο μαιευτήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει σχεδόν 3,5 χρόνια από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς με τη ζωή της Αλίκης Κατσαβού, που ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή στο πλευρό του να αλλάζει κατά πολύ.

Στήριγμα της ηθοποιού και τελευταίας συζύγου του αείμνηστου Κώστα Βουστά είναι ο γιος, που απέκτησαν μαζί το 2016, που δεν είναι άλλος από τον μικρό Φοίβο Βουτσά (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει).

Το πρωί της Δευτέρας (16/10) η Αλίκη Κατσαβού έκανε μια συγκινητική ανάρτηση από την ημέρα, που είχε γεννηθεί ο γιος της, στο μαιευτήριο, γράφοντας με ιδιαίτερο τρόπο όσα της είχε πει ο καλός της, Κώστας Βουτσάς.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τη γέννηση του γιου της

«Τι χάρτη και πυξίδα μου χάρισες! Στα δύσκολα γίνεται και καπετάνιος αν χρειαστεί!
28.7.2016 με τον Φοίβο 6 ημερών. Ίσως να ειναι κι η πρωτη μερα που γυρίσαμε απο το μαιευτήριο. "Στάσου, είσαι πολύ όμορφη να σας βγάλω φωτογραφία" κι έτσι έχω κι εσένα, μια αντανάκλαση στον καθρέφτη.
Ξέρω δεν ταιριάζει με το πολιτικό κλίμα των ημερών η ανάρτησή μου, αλλά τι να κανουμε; Είχα ανάγκη να αφησω αυτό εδώ, να το βλέπω και να χαμογελώ», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Τι συνέβη με την διαθήκη του Βουτσά

«Η έλλειψη του Κώστα είναι καθημερινή, οι γιορτές για μένα είναι ο Φοίβος πια. Είμαι σκληρό καρύδι, θα τα λύνω όλα. Όταν δεν υπάρχουν άλλα θέματα τα site τα “κίτρινα” ανασύρουν θέματα από το παρελθόν για μεγάλους τίτλους.

Ζούμε την μέρα της μαρμότας, ας ξανασχοληθούμε με την κληρονομιά του Βουτσά. Το θέμα της διαθήκης ξεκίνησε όταν ζούσε ο Κώστας, ο οποίος γελούσε, έλεγαν ο Φοίβος θα πάρει το σπίτι στο Κολωνάκι κι εμείς ήμασταν με νοίκι.

Δεν έχω καμία βοήθεια δυστυχώς, μου λέει ο Φοίβος πως θα μεγαλώσει και θα προσέχει μόνος του τον εαυτό του. Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον Κώστα, αλλά δεν θέλω να το λέω και να το ακούει γιατί έχει και πολλά δικά του αυθεντικά στοιχεία που φοβάμαι ότι θα πνίγουν», κατέληξε η Αλίκη Κατσαβού.