Εκτός Κοινωνία Ώρα mega σήμερα (16/10) η Ανθή Βούλγαρη - Η ανακοίνωση του Ιορδνάνη Χασαπόπουλου

Ο σημαντικός λόγος απουσίας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκτός Κοινωνία Ώρα mega σήμερα (16/10) η Ανθή Βούλγαρη - Η ανακοίνωση του Ιορδνάνη Χασαπόπουλου

Η Δευτέρα (16/10) αποτελεί μία ημέρα με έντονο σχολιασμό για όλες τις εκπομπές και ειδικότερα τις ενημερωτικές, καθώς πρόκειται για την επομένη της δεύτερης φάσης των εκλογών, από τις οποίες εξελέγησαν και οι τελικοί δήμαρχοι - περιφερειάρχες.

Στο Μega και συγκεκριμένα στο Koινωνία ώρα mega - μία αμιγώς ενημερωτική εκπομπή - είδαμε να γίνεται μια διαφορετική έναρξη το πρωί της Δευτέρας (16/10) και συγκεκριμένα από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Μόνος του έκανε την έναρξη ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής τονίζοντας, πως η συμπαρουσιάστριά του, Ανθή Βούλγαρη θα πρέπει να απουσιάζει για πολύ συγκεκριμένους λόγους από την σημερινή εκπομπή.

Δείτε επίσης: «Why Stefanos? Why Stefanos?» - Η αντίδραση του Κασσελάκη μετά το νέο "άδειασμα" της Ανθής Βούλγαρη

Η αναφορά του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την απουσία της Ανθής Βούλγαρη από το Κοινωνία ώρα mega

«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, πέντε και ένα πρώτο λεπτό! Μια μεγάλη καλημέρα σε όλους, μιας εβδομάδα με μεγάλες ανατροπές. Εδώ θα είμαστε παρέα. Δυστυχώς σήμερα με άφησε μόνο μου, αυτό να ξέρετε μόνο, γιατί δε θα είναι σήμερα εδώ.

Έχει κάποιες προγραμματισμένες κάποιες εξετάσεις να κάνει η κυρία Ανθή Βούλγαρη και με άφησε μόνο μου αυτή την ημέρα, που έχει πολλές ειδήσεις και συνδέσεις.

Έτσι λοιπόν σήμερα δε θα είναι μαζί μου. Αύριο το πρωί κανονικά. Έπρεπε να γίνουν αυτές οι εξετάσεις και όπως καταλαβαίνετε, έπρεπε να καθίσει στο σπίτι σήμερα το πρωί, γιατί νωρίς νωρίς θα πάει να τις κάνει», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Φοβήθηκα μετά το χειρουργείο» - Η αποκάλυψη για την υγεία της

«Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα, έμαθα να ακούω το σώμα και την ψυχή μου. Όταν το σώμα και η ψυχή μου λένε “όχι” πρέπει να σταματάω. Φοβήθηκα αφότου έκανα το χειρουργείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο βαρύ χειρουργείο ήταν».