Οι ηχηρές απουσίες από το τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου

Και να ήταν οι μόνες...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Οι ηχηρές απουσίες από το τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου

Κοσμοσυρροή επικράτησε στην Παιανία το πρωί της Παρασκευής 13/10 αφού πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί, στο τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου. Όλα ήταν όπως τα ήθελε και τα είχε ζητήσει η ηθοποιός, που καιρό πριν είχε «κανονίσει» πως θα γίνει το «πάρτι» της, η γιορτή της, όπως ήθελε να το λέει.

Συγγενείς, γνωστοί και φίλοι την αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο (δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Στάνκογλου κι όχι μόνο, στην κάμερα του Youweekly.gr) ενώ ταυτόχρονα, πολύς λόγος έγινε και για τις απουσίες που σημειώθηκαν.

Ποιοι δεν παρευρέθηκαν στο τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου

Αρχικά να τονίσουμε το γεγονός πως νωρίτερα της ίδιας ημέρας δυο γνωστοί ηθοποιοί μίλησα στις τηλεοπτικές κάμερες κι αποκάλυψαν πως δεν θα πάνε στην συγκεκριμένη γιορτή (δείτε εδώ ποιοι ήταν) ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, έλειπαν ακόμα 4 πολύ βασικά πρόσωπα.

Μιμή Ντενίση

Οι ηχηρές απουσίες από το τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου Μιμή Ντενίση

Η Μαίρη Χρονοπούλου την λάτρευε και την εκτιμούσε βαθύτατα, ωστόσο η Μιμή την συγκεκριμένη ημέρα δεν κατόρθωσε να παραστεί λόγω σημαντικού προσωπικού ζητήματος...

Άλκης Κούρκουλος

Οι ηχηρές απουσίες από το τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου Άλκης Κούρκουλος

Ο βαφτισιμιός της ηθοποιού δεν έδωσε το παρόν.

Σωτήρης Τσαφούλιας

Οι ηχηρές απουσίες από το τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου Σωτήρης Τσαφούλιας

Ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ένας από τους αγαπημένους φίλους της Μαίρης...

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Οι ηχηρές απουσίες από το τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου Ζωζώ Σαπουντζάκη

Οι δυο τους δεν υπήρξαν ποτέ φίλες ωστόσο, όταν η Μαίρη βρισκόταν διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό Η Ζωζώ ανάρτησε βίντεο από συνάντησή τους, κάτι το οποίο εκτιμήθηκε πολύ ως μια πράξη ευγένειας και συναδελφικής αλληλεγγύης.