Στηβ Μιλάτος για Σπυροπούλου: «Δεν έχουμε κάτι να...» - Τι αποκαλύπτει για τη σχέση τους

Θα τον ξαναδούμε στην τηλεόραση;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για τις σχέσεις του και τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στην τηλεόραση, μίλησε μεταξύ άλλων ο Στηβ Μιλάτος στις δηλώσεις του στην κάμερα του Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 16/10.

Τι είπε ο Στηβ Μιλάτος για τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στην τηλεόραση, αρχικά, απάντησε: «Θα έκανα τηλεόραση αν γινόμουν coach στο GNTM».

Σε ερώτηση για το αν θα συμπαρουσίαζε κάποια εκπομπή ανέφερε: «Δεν θα έκανα ξανά κάτι τέτοιο, δεν είμαι γι’ αυτό το πράγμα και δεν θα έκανα ξανά κάτι που δεν με γεμίζει σαν άνθρωπο και δεν μπορώ να περάσω καλά. Δεν τους έκανα, δεν μου έκαναν, αμοιβαία τα αισθήματα.»

Δείτε επίσης:«Η αδικία εις βάρος μου δεν...» - Εξελίξεις με τον φερόμενο βιασμό της τουρίστριας στην Ρόδο

«Με δυσκόλεψε πιο πολύ η επικοινωνία, το να φτιάχνω τα θέματα, έχω ακούσει διάφορες εκφράσεις, αλλά περασμένα ξεχασμένα, δεν γίνεται να ζεις με το παρελθον.

«Την έχω χαιρετήσει την Κωνσταντίνα και της έδωσα και τις ευχές μου για το παιδί της. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Είμαστε τυπικοί.» ανέφερε το γνωστό μοντέλο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε το απόσπασμα:

Οι παλαιότερες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου για την κόντρα Σπυροπούλου - Πετρογιάννη

«Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσεις για κάτι το οποίο πιστεύεις ότι έχεις κάνει λάθος, το θέμα είναι να το καταλάβεις και να το διορθώσεις. Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα το κατάλαβε στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, τώρα που γίνεται μητέρα και νομίζω αυτό την κάνει καλύτερο άνθρωπο και καλύτερη μητέρα στο παιδί που θα έρθει στη ζωή. Αντί να την παινέψουν για όλο αυτό έπεσαν να την φάνε», σχολίασε αρχικά.

Ενώ όσον αφορά το παραπάνω θέμα, το μοντέλο σημείωσε: «Πιστεύω ότι ήταν και δικός της λάθος. Ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του λέω εγώ. Ήταν η ώρα να καταλάβει τα λάθη της και τα λάθη έρχονται».

«Εγώ δεν βίωσα κάτι περίεργο στη συνεργασία μου με την Κατερίνα. Η Κωνσταντίνα ίσως αντιδρούσε έτσι γιατί την κουτσομπόλευαν και μάλλον αυτή τη στάση ήταν η άμυνά της. Δεν αρκεί μια συγγνώμη, αλλά δεν αναιρεί την πράξη και την σκέψη», πρόσθεσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Τη Φωτεινή Πετρογιάννη δεν την γνωρίζω προσωπικά οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Ήταν άνθρωποι που ήταν πάνω στο πλατό, όπου εκείνη την εποχή χρησιμοποιούσαν τη δύναμή της για να παίζουν πιο έντονα στα social media για να τους βγάζουν φωτογραφίες και να ασχολούνται μαζί τους».