Στηβ Μιλάτος: « Η αδικία εις βάρος μου δεν...» - Εξελίξεις με τον φερόμενο βιασμό της τουρίστριας στην Ρόδο

«Η αστυνομία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε έχει γίνει κάτι σοβαρό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στηβ Μιλάτος: « Η αδικία εις βάρος μου δεν...» - Εξελίξεις με τον φερόμενο βιασμό της τουρίστριας στην Ρόδο

Ήταν 26/5 όταν έγινε γνωστό πως πρώην παίκτης του Big Brother κατηγορείται για βιασμό τουρίστριας στην Ρόδο. Για αρκετές ημέρες το όνομα του παρέμενε κρυφό παρόλο που ο δικηγόρος του έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικέ εκπομπές. Τελικά ωστόσο, το πρόσωπο του μαθεύτηκε, αφού δήλωνε ο Στηβ Μιλάτος πως είναι αθώος.

Σύμφωνα, με την κατάθεση της κοπέλας, ο φερόμενος δράστης την πλησίασε στο κλαμπ που βρισκόντουσαν και επέμενε να τον ακολουθήσει σε ένα άλλο μαγαζί, μαζί με την φίλη της. Έπειτα από λίγο, βγήκαν για να συζητήσουν σε έναν απόμερο δρόμο και εκεί, ξεκινώντας με ένα φιλί, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχό της.

«Εκεί με φίλησε χωρίς την θέληση μου, ενώ ήμουν πολύ μεθυσμένη» κατέθεσε ενώπιον των αστυνομικών. Και συνέχισε: «Μετά έβαλε με βία τα δάχτυλα του μέσα στα γεννητικά μου όργανα. Εκεί φοβήθηκα και αφέθηκα στις ορέξεις του».

Η 21χρονη επίσης ισχυρίστηκε ότι κατέβασε το παντελόνι του και πως του έκανε στοματικό έρωτα. «Δεν ήθελα να το κάνω, αναγκάστηκα να το κάνω γιατί φοβήθηκα», σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση της. Μετά την τράβηξε, την γύρισε πλάτη με βία και προέβη σε σεξουαλική πράξη μαζί της χωρίς μάλιστα προφύλαξη.

Βάσει των ισχυρισμών της 21χρονης, η πράξη κράτησε περίπου 15 με 20 δευτερόλεπτα ενώ εκείνη του είπε να σταματήσει και να φύγει γιατί είχε τρομάξει. Ο φερόμενος δράστης συνέχισε να την πιέζει, ζητώντας της να του κάνει στοματικό έρωτα, έχει υποστηρίξει η νεαρή τουρίστρια.

«Στη συνέχεια επειδή με ανάγκασε να του κάνω στοματικό έρωτα, βάζοντας μεγάλη πίεση, προκαλώντας μου πόνο, τον παρακάλεσα να σταματήσει για να φύγω. Στην αρχή δεν με άφηνε να φύγω αλλά όταν είδε ότι δεν θέλω άλλο, τότε μου είπε με άγριο ύφος, να σηκωθώ να φύγω. Έτρεχα πανικόβλητη να πάω στη παρέα μου».

Όπως ανέφερε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι δεν έχει κάνει κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που να αφορά περίπτωση βιασμού στην πατρίδα της και πως ουδέποτε συναίνεσε στην πραγματοποίηση σεξουαλικής πράξης.

Ο Στηβ Μιλάτος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που του προσάπτει η κοπέλα, ενώ του έγινε ποινική δίωξη για βιασμό. Παρόλα αυτά όμως αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα. Η μητέρα μου μάλιστα, είχε ξεσπάσει άγρια εκείνη την περίοδο.

Η υπόθεση να σημειωθεί έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οι νέες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου για την καταγγελία βιασμού

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Στηβ Μιλάτος στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση. Στήριγμα του όλο αυτό το διάστημα μάλιστα, είναι η σύντροφός του - δείτε εδώ.

Όπως ανέφερε περιμένει την δικάσιμο, ενώ ο εισαγγελέας μέχρι την απόφαση τον έχει αφήσει ελεύθερο. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο έμαθε την καταγγελία είπε «Η αστυνομία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε έχει γίνει κάτι σοβαρό»