Εύη Δρούτσα: «Του έκανε μήνυση και τον πήραν αυτόφωρο...» - Η αποκάλυψη της στιχουργού για τους τραγουδιστές και το Fame Story

«Είναι πάρα πολλοί που έχουν κρυφή ζωή, αλλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 11-05-2022 Shamone-
NDP/ 11-05-2022 Shamone-"Eurovision Concert 8"

Η γνωστή στιχουργός, Εύη Δρούτσα με αφορμή την είσοδό της στο talent show "Fame Story" παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή, "Χαμογέλα και Πάλι", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, και μίλησε στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για όλους και για όλα.

Τι αποκάλυψε η Εύη Δρούτσα για τους παίκτες του Fame Story, αλλά και για γνωστούς καλλιτέχνες

«Τα παιδία μέσα είναι έτοιμοι τραγουδιστές. Και δεν έχουμε ανάγκη από τέτοιο πράγμα», σχολίασε αρχικά για τους μαθητές της Μουσικής Ακαδημίας. «Η Ηρώ είναι μία πολύ σπουδαία φωνή, αλλά δεν μπορεί να είναι διευθύντρια της Ακαδημίας. Ο διευθυντής της Σχολής πρέπει να είναι και του ύψους και του βάθους, πρέπει να είναι από πάνω από το πρωί μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί, ότι θέμα δημιουργηθεί να το καλύψει», ανέφερε για την επιλογή της γνωστής τραγουδίστριας σε αυτό το ρόλο.

Επιπλέον, «Νόμιζα, ότι όταν βγει η Ελένη Φουρέιρα δε θα μπορεί να μιλήσει, αλλά έχει άποψη, τώρα με το ξανθό μαλλί δε μου άρεσε. Ο Light είναι καλός, εκείνο που δε μου άρεσε, που δεν ήξερε έναν από τους καλύτερους καλλιτέχνες το Μαραβέγια», τόνισε για δύο από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού.

«Αν με αφήσει να ξεκλειδώσω τα παιδιά να μπορούν να πουν το κάθε τραγούδι με ελεύθερη την ψυχή τους, θα πάω επί μονίμου βάσεως στο Fame Story, αλλά θα μίλαγα πολύ συχνά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, γιατί έχει μεγάλη πείρα», φανέρωσε στην κάμερα της εκπομπής. «Με είχε πάρει τότε, που ήταν το πρώτο Fame Story, ο Γιάννης ο Λάτσιος και μου είπε θέλω να περάσεις από casting για μία εκπομπή», περιγράφει για τη συμμετοχή της στο προηγούμενο παιχνίδι.

«Ό,τι και να είσαι θα πρέπει να περάσεις από casting, γιατί μπορεί να μην είσαι καλός σε αυτό που κάνεις», τονίζει. «Είχε βγει η Ιωάννα Λίλη από ένα κουβούκλιο να χορέψει, και βγήκε ο Μουρατίδης και είπε "εσείς ως μοντέλο και κλέβετε την παράσταση, και η τότε σχέση του έκανε μήνυση και τον πήραν το Νίκο αυτόφωρο», μαρτύρησε η στιχουργός. «Άκουσα, ότι η Ελεονώρα Μελέτη είπε, πως δεν της συμπεριφερθήκαμε άσχημα, αλλά αυτό δεν ισχύει, μπορεί να της ξέφυγε, επειδή είναι καλό παιδί», συμπλήρωσε.

«Δεν έχω γράψει για την αγάπη ανάμεσα σε δύο άνδρες ή δύο γυναίκες, αλλά θα γράψω, επειδή αγάπησα τον Κασσελάκη, που είναι ελεύθερος και μίλησε για τον άντρα του. Αν δε θες να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά, δεν πειράζει, αλλά όχι να έχεις πέντε κουτσούβελα, γιατί μεγαλώνοντας θα το μάθουν», υπογράμμισε για όσους έχουν κρυφή τη σεξουαλικότητά τους.

Τέλος, κατέληξε «Είναι πάρα πολλοί που έχουν κρυφή ζωή, αλλά δεν μιλάω, γιατί αν μίλαγα θα είχε πεθάνει η ελληνική δισκογραφία», αποκάλυψε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: