Fame Story highlights 12/10: Η ανακοίνωση του Τριαντάφυλλου, η απώλεια και η έξαλλη Εύη Δρούτσα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fame Story highlights 12/10: Η ανακοίνωση του Τριαντάφυλλου, η απώλεια και η έξαλλη Εύη Δρούτσα

Το βράδυ της Πέμπτης 12/10 ακόμη ένα επεισόδια του Fame Story προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με τους σπουδαστές να ζουν μοναδικές στιγμές. Είχαμε λοιπόν, κλάματα, ενθουσιασμούς αλλά και τσακωμούς.

Αναλυτικά τα 12/10 highlights του Fame Story

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης με την απόφαση στο Fame Story - Ο φόρος τιμής στη Μαίρη Χρονοπούλου

Η ανακοίνωση "βόμβα" του Τριαντάφυλλου

Για ακόμη ένα επεισόδιο, ο Τριαντάφυλλος μπήκε στην Ακαδημία όπου συνομίλησε με τους σπουδαστές. Μάλιστα, τους ανακοίνωσε ορισμένα πολύ ευχάριστα νέα.

Μετά το δώρο που τους έκανε ο Νίκος Κοκλώνης δίνοντας σουβλάκια, ο Ντάφυ τους αποκάλυψε πως αποφάσισαν πως ένας από τους σπουδαστές θα είναι τυχερός, καθώς θα τους γράψουν ένα τραγούδι το οποίο θα κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αφού λοιπόν όλοι είπαν ένα τραγούδι που τους άρεσε, τελικά ο Σωτήρης ήταν ο τυχερός σπουδαστής

Τα κλάματα των παικτών που μίλησαν με τις οικογένειες τους

Χθες 12/10 οι σπουδαστές είχαν την πρώτη επικοινωνία με τις οικογένειες τους. Έπειτα από περίπου 3 εβδομάδες κλεισμένοι στην Ακαδημία χωρίς κινητά τηλέφωνα, μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που τους στηρίζουν από το σπίτι.

Ωστόσο, η Αριστέα έμαθε πολύ δυσάρεστα νέα από την μαμά της. Την ενημέρωσε πως ένα από τα γατάκια της που είχε βρει στα σκουπίδια και το υιοθέτησε, δυστυχώς έφυγε από την ζωή.

Η επεισοδιακή η είσοδος της Εύης Δρούτσα στην ακαδημία

Την Πέμπτη επίσης, είδαμε την Εύη Δρούτσα να μπαίνει ως guest στην ακαδημία, ως ένα πρόσωπο, που έχει χαράξει τη δική της ιστορία στο πρώτο fame story της ελληνικής τηλεόρασης.

Η προσωπικότητά της είναι γνωστό, πως είναι πολύ έντονη και έτσι μπήκε την πρώτη ημέρα στην αίθουσα εκνευρισμένη με την Άννα, που παραλίγο να την κλείσει την πόρτα στα μούτρα, αφού δεν την είχε δει.

Στη συνέχεια, η στιχουργός μίλησε με τους μαθητές και με έντονο ύφος και έκανε μια παρατήρηση προς όλους, όταν τους ρώτησε ποιος είναι ο στιχουργός του κομματιού, που θα πουν με τους περισσότερους να έχουν άγνοια.