«Δεν ξέρω αν μου κάνανε προτάσεις για σειρές φέτος...» - Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάκνο για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση

«Κάνω σεμινάρια υποκριτικής»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τη Βίκυ Καγιά, σχολίασε η Κάτια Ταραμπάνκο, στις δηλώσεις της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», το πρωί της Δευτέρας 16/10 ενώ αναφέρθηκε και στα σεμινάρια υποκριτικής που κάνει. Επίσης το γνωστό μοντέλο απάντησε για το GNTM και το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στην τηλεόραση.

Τι είπε η Κάτια Ταραμπανκο για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να γίνει GNTM All Star. Φαντάζομαι θα έχει πολύ ωραία κόνσεπτ. Άμα δεν έχει "σπάσει πολύ το πρόσωπο μου γιατί να μην πάω;» ανέφερε αρχικά.

«Έχω ξεκινήσει σεμινάρια και ορθοφωνίες και εύχομαι να πάρω το "χαρτί" μου και να χτυπήσω πόρτες. Κάνω σεμινάρια υποκριτικής για να μπορέσω να συμμετάσχω και εγώ σε κάποια σειρά. Δεν ξέρω αν μου κάνανε προτάσεις για σειρές φέτος, έχω τον μάνατζερ που τρέχει.» είπε το γνωστό μοντέλο σχετικά με την υποκριτική.

«Επειδή δεν έχει ακουστεί αρκετά στον χώρο ότι είναι κάτι που ανέκαθεν με ενδιέφερε, εύχομαι του χρόνου να υπάρχει κάποιο τηλεφώνημα».

Δείτε επίσης: Κάτια Ταραμπάνκο για Γιώργο Λάγιο: «Δεν έπεσε κάτω, είχαμε απαντήσεις με μπρόκολα...»

Η Κάτια Ταραμπάνκο πρόσθεσε: «Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια, την αγαπώ. Δυσκολεύομαι ναι καταλάβω την Χατζηπαντελή, είναι εκκεντρικός χαρακτήρας. Σίγουρα λείπει η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση. Έχω ακούσει ότι κάτι ετοιμάζει».

Δείτε τις δηλώσεις:

Η αποκλειστική συνέντευξη της στο YOU

Τπ γνωστό μοντέλο πριν απο λίγο καιρό είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί είπε όχι στο Survivor All Star.

Τι σε έπνιγε εκείνη την περίοδο, που δεν μπορούσες να πεις;

Το παράπονο, γιατί να με μισεί ο κόσμος; Έβλεπα τους γονείς μου να διαβάζουν τα σχόλια και ο πατέρας μου αγχωνόταν που έβγαινα από το σπίτι μου. Πήγα να κάνω καλό στη δουλειά μου και αντίκρισα δυο ανθρώπους, που με μεγάλωσαν, να με κοιτάνε με τρόμο στα μάτια. Ήταν λίγο βαρύ.

Όλα αυτά που μου περιγράφεις, ήταν ένας λόγος για να μην δεχτείς την πρόταση του Survivor All Star;

Όχι, είχαμε κάνει συζητήσεις, απλώς επειδή τα συμβόλαια μου με ήθελαν στην Ελλάδα αποφάσισα να μην πάω στο Survivor μετά από δύο χρονιές.

Πάντως τα ποσά φέτος ήταν πολύ υψηλά, αυτό δεν ήταν δέλεαρ;

H Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει για τη νέα της ζωή στο YOU

Τα χρήµατα στη ζωή µου δεν είναι οδηγός. Σίγουρα βοηθούν, όµως υπάρχουν προτεραιότητες όπως η υγεία. Συνεπώς τα 5.000€ δεν µου λένε τίποτα αν είναι να πεθάνει το σώµα µου στον Άγιο Δοµίνικο παίζοντας απέναντι σε όλα αυτά τα «αστέρια» που πήγανε.

Τώρα που το βλέπεις στην τηλεόραση, νιώθεις δικαιωμένη που δεν πήγες;

Επειδή έχω δει λίγο το Survivor, πιστεύω ότι δεν θα άντεχα, θα με είχαν κάνει πατίνι από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τους τσακωμούς και τις ίντριγκες. Έχω πολύ δυνατή ψυχολογία, αλλά για ποιο λόγο να χαλάσω την ενέργειά μου για να προστατευτώ από ορισμένους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους; Να 'ναι καλά ο Άγιος Δομίνικος, μου λείπουν τα αγωνίσματα, αλλά προτιμώ να βάφομαι με τα καλλυντικά μου και να τρώω τα μακαρονάκια μου. (γελάει)

Διαβάστε όλη της την συνέντευξη εδώ!