Γιώργος Τσαλίκης: «Περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου για...» - Η αποκάλυψη για την υπόθεση με τον ΣΚΑΙ

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: «Περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου για...» - Η αποκάλυψη για την υπόθεση με τον ΣΚΑΙ

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε από την κάμερα της πρωινή εκπομπής του "Happy Day", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, με αφορμή τη νέα του συνεργασία με το Χρήστο Μενιδιάτη, και έκανε κάποιες δηλώσεις για τα κιλά του, αλλά και τη δικαστική διαμάχη με το ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για το ΣΚΑΪ και τα κιλά του

«Είναι η δεύτερη σεζόν σε αυτό το μαγαζί και ήδη πάει πάρα πολύ καλά. Δεν το έχω πάρει ποτέ πάνω μου, γιατί πάντα ερχόταν κάτι στη ζωή μου και το ανέτρεπε», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης. «Μεγαλώνω καλά, αν και από πέρυσι έχω πάρει 8 κιλά, τα υπολόγισα πρόσφατα και είδα, πως από τις 75 συναυλίες που έκανα, έπαιρνα 105 γραμμάρια, επειδή έτρωγα σαβούρες.

«Θα καθόμουνα στη θέση του κριτή στο Fame Story δε μου έχει γίνει πρόταση. Μου έχει γίνει πρόταση για κάτι άλλο, από άποψη χρόνου δεν τα κατάφερα, αλλά δε με καίει κιόλας», πρόσθεσε. «Αυτό που έχει γίνει με το ΣΚΑΙ δεν αποτελεί για εμένα μία πληγή. Απλά περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία έχει περάσει 1,5 χρόνος και ακόμα δεν έχει βγει», σχολίασε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί αργεί», είπε για τη συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό, που δεν προχώρησε δημιουργώντας τη ρήξη. «Δεν έχω μιλήσει, για να τα βρούμε εξωδικαστικά», συμπλήρωσε. «Δεν είναι να υπάρχει διάθεση από τη δική μου, ή τη δική τους μεριά. Έχει γίνει μία δίκη και αναμένουμε το αποτέλεσμα», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: