Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Γιώργος Τσαλίκης: "Αδειάζει" το ΣΚΑΙ μετά την ανακοίνωση για τους παρουσιαστές - «Η συνέχεια στα δικαστήρια»

«Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση»

Γιώργος Τσαλίκης:
News 30.07.2021 18:52
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Με μια επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother θα βρίσκονται τελικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Φυσικά, ο Γιώργος Τσαλίκης, που κινείται νομικά πλέον απέναντι στον σταθμό, σχολίασε την εν λόγω εξέλιξη.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram και για μια ακόμη φορά έδωσε ραντεβού με το κανάλι στα δικαστήρια.

Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για το ΣΚΑΙ

"Λοιπόν παιδιά μου θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, κάτι που τόσο καιρό κυκλοφορούσε σαν δημοσιογραφική πληροφορία, ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother ενώ εγώ είχα υπογράψει κάτι που με τα βδελυγμίας η κυρία Μαραγκουδάκη μου έλεγε όχι- όχι δεν ισχύει, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, κάτι που παίζανε τα sites, τα blogs και εκπομπές ενώ είχα υπογράψει ένα πολύ δεσμευτικό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, τελικά σήμερα ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs.

Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας την πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση. Η συνέχεια στα δικαστήρια!"

«Θα δικαιωθώ στο τέλος πανηγυρικά»

Ο τραγουδιστής ανέφερε στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not, πως είναι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια που θα οδηγηθούν πολύ σύντομα.

«Είπα ότι εγώ βάζω μια ταφόπλακα σε αυτό το θέμα και θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Θα είμαι παρών φυσικά και θα δικαιωθώ στο τέλος πανηγυρικά και θα το μάθετε», δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στους εμβολιασμένους και ο Τσαλίκης - Η ανάρτησή του

Ευτυχισμένες στιγμές για τον Γιώργο Τσαλίκη και την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου

Share