«Η κοπέλα...» - Η πρώτη αντίδραση του Γκουρούση για την επιθυμία της Τέτας Καμπουρέλη να παντρευτεί ξανά

«Ρωτήστε εκείνη για το αν μιλάμε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η προσωπική ζωή της Τέτας Καμπουρέλη, ο χωρισμός της με τον Βασίλη Γκουρούση, η νέα της σχέση με τον Δημήτρη Χαλκιά και το μετέπειτα διαζύγιό της απασχόλησαν όλα αυτά μαζί τα φώτα της δημοσιότητας σε μεγάλο βαθμό.

Σήμερα έχει έρθει μια ισορροπία για πρώην ζευγάρι με την Τέτα να δηλώνει ερωτευμένη ξανά και μάλιστα έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον νέο σύντροφό της, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ την πρώτη επίσημη έξοδο του ζευγαριού).

Μετά λοιπόν, τις πρόσφατες αποκαλύψεις της Καμπουρέλη για τα προσωπικά της η κάμερα του Breakfast at star πλησίασε τον Βασίλη Γκουρούση αποσπώντας δηλώσεις του, που προβλήθηκαν την Δευτέρα (16/10) αναφορικά με την πρώην σύζυγό του.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση για την επιθυμία της Τέτας Καμπουρέλη να παντρευτεί ξανά

«Με γειά της με χαρά της η κοπέλα, δεν έχω να πω κάτι άλλο! Με γειά της με χαρά της παιδιά, ρωτήστε εκείνη για το αν μιλάμε...εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο για την πρώην μου! Εγώ δόξα τον Θεώ μια χαρά είμαι, έχω τη δουλίτσα μου. Ποτέ μη λες ποτέ (για το αν θα παντρευτώ)», είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Οι δηλώσεις της Τέτας για τις σχέσεις της με τον Γκουροσύση

«Ο σύντροφος μου είναι κάθε μέρα μαζί μου και μόνο με στηρίζει. Δεν χρειάζεται να μιλήσω παραπάνω, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Νομίζω πως… ναι, είμαι ερωτευμένη. Όλες οι γυναίκες άμα είναι ερωτευμένες είναι ωραίο πράγμα. Ο πρώην σύζυγος μου τι δεν θέλει να με ξαναδεί;

Εγώ είμαι κάθε μέρα στις πρόβες στο θέατρο, είμαι καλεσμένη παντού, τώρα άμα είναι και εκείνος καλεσμένος κάπου δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ κρατάω από τον γάμο μου τα τρία μου παιδιά και τα εγγόνια μου. Πήραμε διαζύγιο τώρα και ακολουθάμε χωριστούς δρόμους» δήλωσε η Τέτα Καμπουρέλη στο Happy Day.