«Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν άλλαξε τίποτα...» - Εκτός πλατό ξανά η Δανάη Μπάρκα

Η κατάσταση της υγείας της παρουσιάστριας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν άλλαξε τίποτα...» - Εκτός πλατό ξανά η Δανάη Μπάρκα

Χωρίς τη Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε και σήμερα 16/10, η πρωινή εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη, καθώς η παρουσιάστρια νοσεί από κορωνοϊό και παραμένει στο σπίτι της με κάποια ελαφρά συμπτώματα ενώ στη θέση της καθόταν ο Άρης Καβατζίκης που μαζί με τους συνεργάτες του. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν αφήνει εύκολα το πόστο της και εμφανίζεται στον αέρα της εκπομπής μέσα, μέσω Skype, από το σπίτι της.

Την προηγούμενη εβδομάδα η παρουσάστρια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της ξανά μέσω Skype και είχε ανακοινώσει στους τηλεθεατές ότι νοσεί απο covid και γι'αυτο τον λόγο θα απουσιάζει για λίγες ημέρες από πλατό της εκπομπής (δείτε εδώ το βίντεο). Ευτυχώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την παρουσιάστρια.

Η κατάσταση της υγείας της Δαναής Μπάρκα

«Έχει μείνει αυτό το μπούκωμα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν άλλαξε τίποτα. Δεν εμφανίστηκε κάποιο σύμπτωμα. Έχω κάνει γενική, κοντεύω να πάω και στους γείτονες» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής. Στη συνέχεια στη ροή των θεμάτων.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει σε καραντίνα

Η παρουσιάστρια του Mega μετακόμισε πριν κάποια χρόνια σε δικό της σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για ένα άνετο διαμέρισμα, όπου η Δανάη συγκατοικεί με το σκυλάκι της, την Μπουκιά. Γωνιές του σπιτιού της, έχει μοιραστεί πολλές με τους followers της, μέσω των social media.

Το πάτωμα του σπιτιού είναι παρκέ, ενώ κυριαρχούν οι γήινες και παλ αποχρώσεις, κυρίως σε τόνους καφέ και μπεζ.