Ηχηρή απουσία από το πλατό των ''Αταίριαστων'' - Η ανακοίνωση του Ντσούνου για τον Χρήστο Κούτρα

Τι συνέβη με την εκπομπή του ΣΚΑΪ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηχηρή απουσία από το πλατό των ''Αταίριαστων'' - Η ανακοίνωση του Ντσούνου για τον Χρήστο Κούτρα

Με απουσίες ξεκίνησαν την εβδομάδα τους οι Αταίριαστοι την Δευτέρα (16/10) με τον Γιάννη Ντσούνο να βγαίνει μόνος του στον αέρα του ΣΚΑΪ ανακοινώνοντας, πως δε θα είναι στο πλευρό του ο Χρήστος Κούτρας.

Αν και κρίσιμη η σημερινή εκπομπή μετά τις εξελίξεις από την Κυριακή (15/10) και τα εκλογικά αποτελέσματα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Κούτρας έκρινε, πως για πολύ συγκεκριμένους λόγους δε θα μπορέσει να βρεθεί στο πλατό.

Με χαμόγελο στα χείλη και θετική διάθεση ο Γιάννης Ντσούνος είπε την καλημέρα του και συνέχεια εξήγησε τον λόγο απουσίας του συναδέλφου του.

Δείτε επίσης: «Μετά από μεγάλη σύσκεψη, δεν θα ασχοληθούμε» - "Κλάμα" με το σχόλιο των Αταίριαστων για τον γάμο του Μουζουράκη & της Κόζαρη

Η ανακοίνωση του Γιάννη Ντσούνου για την απουσία του Χρήστου Κούτρα

«Με βλέπετε σήμερα μόνο μου, δεν είναι ο αδερφός μου εδώ, γιατί έχει κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις, δε μπορούσαν να αναβληθούν. Οπότε από αύριο πάλι μαζί», είπε ο Γιάννης Ντσούνος.

Aπουσία και από το Κοινωνία ώρα mega σήμερα (16/10)

Στο Μega και συγκεκριμένα στο Koινωνία ώρα mega - μία αμιγώς ενημερωτική εκπομπή - είδαμε να γίνεται μια διαφορετική έναρξη το πρωί της Δευτέρας (16/10) και συγκεκριμένα από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Μόνος του έκανε την έναρξη ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής τονίζοντας, πως η συμπαρουσιάστριά του, Ανθή Βούλγαρη θα πρέπει να απουσιάζει για πολύ συγκεκριμένους λόγους από την σημερινή εκπομπή.

Δείτε επίσης: «Why Stefanos? Why Stefanos?» - Η αντίδραση του Κασσελάκη μετά το νέο "άδειασμα" της Ανθής Βούλγαρη

«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, πέντε και ένα πρώτο λεπτό! Μια μεγάλη καλημέρα σε όλους, μιας εβδομάδα με μεγάλες ανατροπές. Εδώ θα είμαστε παρέα. Δυστυχώς σήμερα με άφησε μόνο μου, αυτό να ξέρετε μόνο, γιατί δε θα είναι σήμερα εδώ.

Έχει κάποιες προγραμματισμένες κάποιες εξετάσεις να κάνει η κυρία Ανθή Βούλγαρη και με άφησε μόνο μου αυτή την ημέρα, που έχει πολλές ειδήσεις και συνδέσεις.

Έτσι λοιπόν σήμερα δε θα είναι μαζί μου. Αύριο το πρωί κανονικά. Έπρεπε να γίνουν αυτές οι εξετάσεις και όπως καταλαβαίνετε, έπρεπε να καθίσει στο σπίτι σήμερα το πρωί, γιατί νωρίς νωρίς θα πάει να τις κάνει», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.