Μάρκος Σεφερλής: «Γνώρισα την κοπέλα του γιου μου και...» - Ο ηθοποιός μιλάει για τη σχέση του παιδιού του

«Έχει το γονίδιο μάλλον το δικό μου, δηλαδή...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής: «Γνώρισα την κοπέλα του γιου μου και...» - Ο ηθοποιός μιλάει για τη σχέση του παιδιού του

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην εκπομπή "Γειά σου", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και τη Νάνσυ Παραδεισανού, για το "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου", την οικογένειά του, αλλά και τη σχέση του γιου του, Χάρη (δείτε εδώ την κούκλα σύντροφό του).

Τι είπε ο Μάρκος Σεφερλής για τη σχέση του γιου του

«Όλοι έρχονται λίγο αγχωμένοι στην αρχή, γιατί βγαίνουν πρώτη φορά στην τηλεόραση. Λένε όλοι, ότι τον Έκτορα Μποτρίνι τον φοβούνται, αλλά καταλαβαίνουν, ότι κάνουν λάθος», ανέφερε αρχικά σε σχέση με την εκπομπή, που παρουσιάζει.

«Στο σπίτι μαγειρεύει μόνο η Έλενα, απλά πιο υγιεινά. Απλά προσθέτουμε εμείς αυτά που θέλουμε, όπως πολύ αλάτι», είπε σε σχέση με την οικογένειά του. «Ο Χάρης μένει ακόμα μαζί μας, δεν έχει πάει ακόμα στα 20», σχολίασε αρχικά για το γιο του. «Γνώρισα την κοπέλα του γιου μου και έμεινα με το στόμα ανοιχτό, γιατί είναι στα πρότυπα της μαμάς του. Έχει το γονίδιο μάλλον το δικό μου, του αρέσουν οι ξανθές, οι εντυπωσιακές», υπογράμμισε για τη σχέση του παιδιού του. «Μπορεί να είμαστε γνωστοί, αλλά είμαστε προσγειωμένοι άνθρωποι», κατέληξε.

«Σκεφτόμαστε στις γιορτές να φέρουμε διάσημους καλεσμένους στην εκπομπή», τόνισε. «Πάντα είχα να πω έναν καλό λόγο για όλους, όταν με ρωτούσαν, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να λέμε καλό λόγο για όλους. Ο καθένας έχει το δικό του ταλέντο τη δική του προσωπικότητα. Δεν μπαίνω στη διαδικασία ούτε να κρίνω άλλους, ούτε να απαντήσω σε αυτούς που με κρίνουν, δεν χρησιμοποιώ άλλα ονόματα για να ακουστώ, το κάνουν άλλοι χρησιμοποιώντας το όνομά μου, δεν απαντάω πια. Αν κάτι με βλάψει πάρα πολύ ηθικά θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Όποτε το έχω κάνει, έχω δικαιωθεί τις περισσότερες φορές. Βέβαια οι αποφάσεις δεν ακούγονται στα Μέσα και τις εκπομπές, αλλά εγώ τη δικαίωσή μου την παίρνω» κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: