Ειρήνη Στεργιανού: «Αν ίσχυε θα με έβλεπες και στην τηλεόραση...» - Το μοντέλο μιλάει για την υποκριτική

«Από τους ανθρώπους της τηλεόρασης μόνο ο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Ειρήνη Στεργιανού
Instagram/ Ειρήνη Στεργιανού

Το γνωστό μοντέλο, Ειρήνη Στεργιανού, παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια, με αφορμή την συμμετοχή στη νέα παράσταση του Πολυχώρου Vault, το «Moral Rules» που ακολουθεί το «Guilty Choices».

Μίλησε για την επιθυμία της να ασχοληθεί με την υποκριτική και τα απαξιωτικά σχόλια, που δέχθηκε, αλλά και στις φήμες που θέλουν άτομα με πολλούς followers να παίρνουν ρόλους (δείτε εδώ πως είναι σήμερα).

Τι είπε η Ειρήνη Στεριανόυ για την ενασχόλησή της με την υποκριτική

«Έχω ακούσει απαξιωτικά σχόλια για την προσπάθεια που κάνω ως ηθοποιός. Όχι μόνο για μένα και για άλλα παιδιά που έχουν βγει από ριάλιτι και επιχειρούν κάτι αντίστοιχο. Δεν ισχύει όμως ότι παίρνουμε τους ρόλους από τους ηθοποιούς. Αν ήταν έτσι, θα με έβλεπες και στην τηλεόραση σήμερα. Δεν ισχύει ούτε αυτό που ανακοίνωσαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ότι στα κάστινγκ επιλέγουν τους ηθοποιούς με βάση τους followers», δήλωσε για τα σχόλια που έχει ακούσει σε σχέση με την πρόθεσή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Αν ίσχυε αυτό πάλι, θα με έβλεπες και στην τηλεόραση. Εγώ ασχολούμαι μόνο με το θέατρο αυτή την στιγμή, στην τηλεόραση παλεύω να μπω, αλλά δεν υπάρχει ούτε μια οντισιόν για να πάει κάποιος. Θα ήθελα να μου δινόταν η ευκαιρία. Δεν μου έχει δοθεί όμως κι ας έχω πολλούς followers στο Instaram», αποκρίθηκε το γνωστό μοντέλο.

«Από τους ανθρώπους της τηλεόρασης μόνο ο Ανδρέας Γεωργίου δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά που έχουν βγει από ριάλιτι ή έχουν πέραση στα social media, και καλά κάνει. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που βγήκε από ριάλιτι δεν μπορεί να είναι ταλαντούχος ούτε ότι δεν δουλεύει», επισήμανε και ολοκλήρωσε τη συζήτηση γύρω από το ζήτημα.

Η αποκάλυψη της Ειρήνης Στεργανού για γνωστό πρόσωπο που την έχει προσεγγίσει ερωτικά

«Θα πω το πιο γνωστό, το Σεμέδο, που δεν έχει αφήσει κοπέλα. Παρουσίαζα αθλητική, ποδοσφαιρική εκπομπή στην Κύπρο οπότε με είχαν μάθει έτσι. Μου την έχουν πέσει από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ», είπε η Ειρήνη Στεργιανού.

Η Στεργιανού αποκαλύπτει για τις "περίεργες" προτάσεις συνεργασίας που έχει δεχθεί

Η Ειρήνη Στεργιανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα, τη Δευτέρα 6/6, και αναφέρθηκε στις περίεργες προτάσεις συνεργασίας που έχει δεχθεί, οι οποίες έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην καριέρα της γενικότερα.

«Στο θέατρο μέχρι στιγμής έχω σταθεί πολύ τυχερή γιατί έχω συνεργαστεί με πολύ καλούς ανθρώπους. Στο μόντελινγκ και την τηλεόραση γίνονται αυτά. Εντάξει, έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές επειδή δεν έχω υποκύψει σε “δελεαστικές” προτάσεις και έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση ώστε να θέλω να φύγω. Να έχω μετανιώσει κιόλας που έχω βρεθεί σε μια συγκεκριμένη audition», είπε χαρακτηριστικά.