Γιώργος Τσούλης: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου του

Να σας ζήσει!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός μάγειρας, Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του, Μαριαλένα βάφτισαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, το πρώτο τους παιδί, καρπό του έρωτά τους (δείτε τι είχε πει αποκλειστικά στο YOU για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού). Εκείνος και η σύζυγός του πριν λίγη ώρα έκαναν την πρώτη του ανάρτηση μετά το γεγονός, αλλά και οι καλεσμένοι δημοσίευσαν κάποιες φωτογραφίες.

Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του ενός έτους γιού του Γιώργου Τσούλη

Μέσα από ένα story στο instagram είχε γίνει γνωστή η είδηση για το ευτυχές γεγονός, το οποίο ανάρτησε πολύ στενός φίλος του ζευγαριού, αλλά και στενός συνεργάτης του γνωστού σεφ.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 με πολιτικό γάμο, και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, όταν ήρθε στη ζωή τους ο γιος. Το ενός έτους αγοράκι βαφτίστηκε πρόσφατα και του δόθηκε το όνομα "Ανδρέας".

Η καλή φίλη και συνεργάτιδα του σεφ, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους της τελετής και έκανε μία δημοσίευση.

Τσούλης παιδί όνομα

Ο σεφ έκανε τη δική του ανάρτηση πριν μερικές ώρες, όπου έγραφε κάτω από τη φωτογραφία: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Ανδρέα μου η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε πολύ!!»

Ενώ η σύζυγός του, συνόδευσε τα δικά της στιγμιότυπα με: «Μια ημέρα γεμάτη χαρά, αγάπη, πολλή συγκίνηση και ευτυχία, μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους στα πρώτα γενέθλια και τη βάπτιση του μικρού μας Ανδρέα

Το μωράκι μας είναι μόλις ενός έτους κ εμείς είμαστε ήδη τόσο υπερήφανοι για το πιο γλυκό, χαρούμενο, καλό, αστείο, χαμογελαστό, ανεξάρτητο και αγαπησιάρικο πλασματάκι του κόσμου

Η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι πάντα δίπλα σου να σε στηρίζουν και να σε καμαρώνουν.. Ναταλάκι μου, ο Ανδρέας δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη νονά από εσένα..

Σ’αγαπάμε πολύ και σου υπόσχομαι ότι κάποια μέρα θα πει και "νο-νά…"»