Εκεί θα πάει η περιουσία του αν δεν κάνει παιδιά - Η απόφαση του Γιαννόπουλου για τη διαθήκη του κλείνοντας τα 63

Οι δηλώσεις για τη σύντροφό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Δευτέρα (16/10) με τον γνωστό ηθοποιό να αναφέρεται στο πρόσφατο τροχαίο, που είχε (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε συμβεί).

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, αλλά και στην προσωπική του ζωή, καθώς τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός διατηρεί σχέση με την σύντροφό του με πολλούς να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας τους.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει κλείσει τα 63 του χρόνια και μέχρι σήμερα δεν έχει αποκτήσει κάποιο παιδί, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, όμως ξεκαθάρισε τι θα κάνει με την περιουσία του, αν δεν τεκνοποιήσει ποτέ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννόπουλου για την διαθήκη του

«Δεν συγκατοικούμε. Μου αρέσει η μοναξιά μου, είναι ωραίο πράγμα. Αν δεν μπορείς να μείνεις με τον εαυτό σου, πώς θα μείνεις με τους άλλους; Κάθομαι στον καναπέ και σκέφτομαι τη φύση. Τώρα έχει παραγίνει το πράγμα. Σου ζητάει η άλλη αυτόγραφο μέσα στη θάλασσα από τη μέση και κάτω.

Να είναι μέσα στη θάλασσα με το χαρτί. Δηλαδή πώς θα σου υπογράψω; Έχω νερό στα χέρια. Την είδα ότι στενοχωρήθηκε, σκούπισα τα χέρια και της λέω έλα να στο δώσω. Ντρέπομαι μην παρεξηγηθεί...της είπα έλα να στο δώσω.

Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου. Ερωτεύομαι τα πάθη και τις αδυναμίες του ανθρώπου. Τα λεφτά τα τρώμε, είπαμε σαν τα ψάρια φρέσκα. Τι να κάνω; Τι λες παιδάκι μου είσαι καλά; Αν δεν κάνω εγώ παιδιά, θα πάνε στον μπέμπη. Αν είναι να γίνει, θα γίνει και δεν γίνει δεν ήταν για να γίνει και να μάστε καλά», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Με κυνηγούσε ένας γκέι, παντρεμένος με παιδιά και με εγγόνια»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, πριν ακόμα ξεκινήσει να εργάζεται ως ηθοποιός. Συγκεκριμένα, είπε πως τον κυνήγαγε ένας ηλικιωμένος ομοφυλόφιλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος άδειασε την Δέσποινα Ολυμπίου για τη συνεργασία τους, μίλησε στην Real για το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο μάλιστα συνέβη όταν ήταν μόλις 22 χρονών.

«Ήταν πολύ σκληρή δουλειά. Ήμουν φοιτητής και για να βγάζω τα προς το ζην, εργαζόμουν σε ένα καπνομάγαζο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, λοιπόν, με κυνηγούσε ένα γεροντάκι, ένας γκέι, παντρεμένος με παιδιά και με εγγόνια. Ήμουν 22 χρονών.

Γιατί σου το λέω τώρα; Γιατί κάποιοι έχουν πέσει πάνω στο θέατρο, υποστηρίζοντας πως μόνο εκεί συμβαίνουν τέτοια. Παντού συμβαίνουν αυτά και παντού υπάρχουν χυδαιότητες, βίαιες και άγριες συμπεριφορές, μέχρι και σεξουαλικές ακρότητες», αποκαλύπτει ο Γιώργος Γιαννόπουλος.