«Να τελειώσει αυτή η σχέση εδώ και από τους δύο» - Έντονο σκηνικό στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και συνάδελφό του

«Εγώ δεν κάνω χιούμορ, είναι τερατώδες λάθος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να τελειώσει αυτή η σχέση εδώ και από τους δύο» - Έντονο σκηνικό στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και συνάδελφό του

Τη Δευτέρα (16/10) ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο στο Πρωινό και συγκεκριμένα στη στήλη της δημοσιογράφου της εκπομπής του, Ναταλία Ανδρικοπούλου, απαντώντας της με πολύ έντονο και αιχμηρό τρόπο.

Ο ίδιος αρχικά της τόνισε, πως δεν του αρέσει να κάνουν δηλώσεις στην εκπομπή του, είτε εκείνος, είτε οι συνάδελφοι του χωρίς συγκεκριμένα ονόματα και στη συνέχεια να φωτογραφίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Όταν λοιπόν, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα η δημοσιογράφος πήγε να κάνει χιούμορ στον αέρα της εκπομπής, είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει το λόγο εξηγώντας της, πως αυτού του είδους η δημοσιογραφία δεν ανήκει στην εκπομπή του.

Δείτε επίσης: «Να κριθούμε όλοι μας δημόσια γι’ αυτά που τώρα λέμε...» - Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά στον αέρα του Πρωινού

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα σε δημοσιογράφο της εκπομπής του

«Μπορώ να σου απαντήσω....Θα σου πω κάτι για εμένα...Εγώ εδώ κάνω σοβαρή δημοσιογραφία Ναταλία μου, αν νομίζεις, ότι κάνω λάθος να τελειώσει αυτή η σχέση εδώ και από τους δύο μαζί! Εγώ δεν κάνω χιούμορ, είναι τερατώδες λάθος.

Και τώρα μιλάτε για έναν άνθρωπο, που δεν υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα που λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα σου πω για την αφεντιά μου, κάποιοι άνθρωποι, που μου έχουν δώσει στο παρελθόν ευκαιρία για μένα μιλάω και εγώ πήρα την ευκαιρία και αυτοί οι άνθρωποι ευνοήθηκαν γιατί τους βγήκα αλλά και εγώ πήρα όμως μία ευκαιρία. Αν στη ζυγαριά τα ζυγίσουμε, ποιος κέρδισε, εγώ είμαι ο κερδισμένος. Και όχι ο άλλος που έβγαλε κάποιον που είχε ταλέντο και του έκανε νούμερα για ένα διάστημα. Ο ευεργετηθείς λοιπόν είμαι εγώ, εγώ ευεργετήθηκα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μην μένετε σε τίτλους site! Πρέπει να...»

«Μην μένετε σε τίτλους site. Πρέπει να μπαίνετε μέσα και να διαβάζετε το κείμενο», σχολίασε ο γνωστός παρουσιαστής. «Εγώ έχω πει κάποια πράγματα τις τελευταίες εβδομάδες, τα οποία τα είχα μέσα μου», ξεκίνησε να λέει. «Δεν αφορούν ούτε έναν άνθρωπο. Και πού όλοι ξέρετε εσείς το είπα εγώ, όλο αυτό που είπα για έναν άνθρωπο, που τον έχετε φωτογραφίσει. Έχει βγει αυτός και έχει απαντήσει δέκα φορές σε κάτι που δεν είπα ποτέ», συμπλήρωσε.

«Κάνω 28 χρόνια τη δουλειά αυτή, ότι θέλω να πω, "τα έχω βάλει" με το Μητσοτάκη, με τον Τσίπρα, επώνυμα με ανθρώπους δυνατούς και έχω πει το όνομά τους. Όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον, δεν ντρέπομαι, το λέω για κάποιον», εξήγησε με έντονο εκνευρισμό στη φωνή του. «Πολλές φορές, λέω κάτι γενικά με βάσει τις συμπεριφορές κάποιον γενικότερα για κάποια πράγματα και βλέπω, ότι εγώ τα έβαλα με τον έναν, με τον άλλον, με την άλλη. Έλεος πια κύριοι συνάδελφοι», πρόσθεσε με αγανάκτηση στο λόγο του. «Με συμβουλεύουν οι δικηγόροι μου να αρχίσω να κινούμε νομικά. Δεν μπορώ να λέω κάτι γενικά και κοτσάρετε μία φάτσα δίπλα, ότι το είπα για αυτόν», τόνισε. «Ωραία δημοσιογραφία είναι αυτή», κατέληξε ξεσπώντας εναντίον των συναδέλφων του.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: