«Έχει κάνει οικογένεια, έχει κάνει παιδάκι είναι κρίμα!»: Η αντίδραση της Καινούργιου στις αποκαλύψεις του Μικρούτσικου για την Σπυροπούλου

«Είχα απόσταση από τον Alpha και τον κουμπάρο μου, Δημήτρη Κοντομηνά»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Έχει κάνει οικογένεια, έχει κάνει παιδάκι είναι κρίμα!»: Η αντίδραση της Καινούργιου στις αποκαλύψεις του Μικρούτσικου για την Σπυροπούλου

Οι τηλεοπτικές σπόντες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Φλορίντα Πετρουτσέλι για τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν μεταξύ τους δεν έχουν τέλος και μετά τα όσα ειπώθηκαν το Σαββατοκύριακο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος, το πρωί της Δευτέρας 16/10, θέλησαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις των δυο κυριών στον αέρα του Super Κατερίνα, με τον πρώτο να περνά σε απίστευτες αποκαλύψεις.

Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Κανείς δεν ευεργετεί κανένα, όλοι πληρωνόμαστε για την δουλειά μας. Εγώ προσωπικά όσο ήμουν εκεί είχα καταλάβει ότι η Κωνσταντίνα, η Νάνσυ και η Φλορίντα κάνουν παρέα και είναι φίλες, πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να αναφερόταν σε αυτό το κομμάτι. Αν εγώ δεν τα πάω καλά με την Κατερίνα, δεν θα κάνω παρέα μαζί της θα περίμενα να τελειώσει η σεζόν και θα έφευγα», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Αντρέα Μικρούτσικο να παίρνει την λόγο και να αναφέρει:

«Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα. Πολλή κουβέντα για το τίποτα. Αυτά έχουν καταγραφεί με αξιόπιστες καταθέσεις της αλήθειας. Οι τεχνικοί. Εγώ απείχα από την τηλεόραση και δεν ήξερα το φαινόμενο και ήταν και οι εποχή που είχα απόσταση από τον Alpha και τον κουμπάρο μου, Δημήτρη Κοντομηνά. Όταν ήρθα ξανά στα τηλεοπτικά, δεν υπήρξε τεχνικός που να μη μου λέει φοβερά πράγματα και μετά άρχισα και μίλαγα με ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση και είχα μία καθολική εικόνα ενός ανθρώπου που ήταν δικό της θέμα με ποιον κάνει παρέα, αλλά δεν είναι δικό της θέμα αυτό να το παίρνει και να το κάνει προσωπική εξουσία. Αυτό το πράγμα είναι ανεπίτρεπτο. Δεν είναι ότι μου το είπε ένας αλλά όλοι. “Δεν ξέραμε ποιος θα μείνει στον σταθμό και ήταν θέμα ενός τηλεφωνήματος”».